صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۸۸۵۴۶
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
آیت‌الله تسخیری عنوان کرد:

گروه سیاسی: مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام، با اشاره به ابعاد شخصیت امام موسی صدر اظهار کرد: ایشان جامع بین علم، معرفت و جهاد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله محمدعلی تسخیری، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام، امروز، جمعه، 19 دی ماه در مراسم تکریم شخصیت های تقریبی با بیان اینکه گردهمایی امروز برای تکریم پیشگامان و پرچمداران تقریب مذاهب اسلامی است، اظهار کرد: هر یک از این رادمردان کارهای بزرگی انجام داده اند.
وی ضمن تکریم جایگاه شیخ سعید شعیان و آیت‌الله واعظ‌زاده خراسانی، به شخصیت امام موسی صدر پرداخت و گفت: ایشان یک شخصیت چند بعدی دارند؛ شخصیت بزرگ و بلندی که جامع بین علم و معرفت و جهاد است.
رئیس شورای مجمع التقریب مذاهب اسلامی افزود:  امام موسی صدر کارهای بسیار بزرگ و مهمی در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل مرتبط با لبنان داشتند که در حد خودش یک دنیا و جهان می‌تواند تلقی شود؛ هر چند در منطقه نیز اثرات زیادی داشتند.
آیت‌الله تسخیری خاطرنشان کرد: لبنان سال‌هاست که در حال مبارزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی است که ساز و برگ‌های زیادی دارد اما امت اسلامی با مقاومت و ایستادگی خود توانست ضربه محکمی به این رژیم وارد کند.
وی با بیان اینکه امام موسی صدر از خاندان علمایی «صدر» و «شرف الدین» است، گفت: امام موسی صدر شخصیت پیشتازانه‌ای داشتند و مفاهیم و افکار زنده‌ای ارائه کردند؛ علاوه بر این موارد ایشان توانست نحوه مقاومت را در منطقه به ویژه در لبنان پی‌ریزی کنند و موانعی که پروسه مقاومت را دچار مشکل می‌کرد را تبیین می کرد.
مشاور عالی مقام معظم رهبری افزود: امام موسی صدر مقاومت علیه دشمن را رهبری کرد و تلاش های زیادی برای متوقف کردن حرکت ها به عمل آورد.
وی با بیان اینکه امام موسی صدر در لبنان تأکید بر وحدت اسلامی داشتند، گفت: ایشان همواره مناسبات و روابط بسیار خوبی با برادران اهل سنت لبنان و شمال آفریقا داشتند و حتی از چارچوب اسلام پا را فراتر گذاشتند و منادی گفت وگو و همزیستی بین اسلام و مسیحیت بودند.
آیت‌الله تسخیری همچنین به برخی از تألیفات امام موسی صدر اشاره کرد و گفت: از جمله تألیفات ایشان می توان به «مذهب اقتصادی در اسلام»، «اسلام و مشکل طبقاتی»، «اسلام و مشکل قرن بیستم»، «منبر و محراب»، «تربیت دینی اسلام»، «تحول اسلام» و «اسلام و زن» می توان اشاره کرد.