صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۹۸۵۸۰
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

گروه بین‌الملل: «روپرت مرداک»، غول رسانه‌ای استرالیایی‌الاصل آمریکا که در شکل‌دهی افکار عمومی در جهت‌های خاص شهرت دارد؛ با بیان اینکه همه مسلمانان جهان باید مسئول حمله پاریس شناخته شوند، جنجال تازه‌ای را برانگیخت.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «On Islam»، اظهارات مرداک، استرالیایی‌ها و سیاستمداران این کشور را بر آن داشت که به خاطر اظهارات نفرت‌آمیز وی عذرخواهی کنند.
 بعد از آنکه مرداک کل یک دین را مقصر حملات تروریست‌ها اعلام کرد، موجی از خشم مردم در فضای مجازی به راه افتاد.
مرداک در توئیتی نوشته بود: شاید اکثر مسلمانان صلح‌گرا باشند اما تا زمانیکه غده سرطانی جهادگرانشان را تشخیص نداده و آن را ریشه‌کن نکرده‌اند، باید مسئول شناخته شوند.
شخصی در توئیتر در مورد توئیت مرداک نوشت: شاید اکثر استرالیایی‌ها تا زمانیکه غده سرطان روپرت مرداک خود را تشخیص نداده باشند و آن را ریشه کن نکرده باشند، باید مسئول شناخته شوند.
دیگری نوشت: من فکر می‌کنم همه استرالیا باید مسئول شناخته شود، به خاطر وجود روپرت مرداک.
گرچه دو نفر از کشته‌شدگان حادثه پاریس مسلمان بودند، یک افسر پلیس و یکی از روزنامه‌نگاران، مرداک همه 1.6 میلیارد مسلمان جهان را مسئول این حادثه دانست.
فرد دیگری نوشت: من احساس وظیفه می‌کنم که به خاطر حرف‌های اخیر مرداک از همه عذرخواهی کنم. تقصیری ندارد نمی‌تواند احمق نباشد. نه، صبر کنید، می‌تواند.
روپرت مرداک، 82 ساله، متولد ملبورن است. پدر او ناشر یک روزنامه بود و با دختر یک خانواده یهودی ازدواج کرد. 
وی در آغاز کار خود را با روزنامه‌ها، نشریات و شبکه‌های تلویزیونی استرالیا آغاز کرد اما بعدها کار خود را در رسانه‌های آمریکا و انگلیس ادامه داد. وی در سال‌های اخیر با گسترش حضور در عرصه شبکه‌های ماهواره‌ای و صنعت فیلم نقش مهمی در شکل‌دهی افکار عمومی در جهت‌های خاص پیدا کرده است.