صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۰۷۳۶۶
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۱

گروه بین‌الملل: تحقیقات جدید در بازار جهانی حلال نشان می‌دهد، باتوجه به روند رو به رشد حجم مبادلات این نوع کالا به‌صورت سالانه 500 میلیارد دلار، انتظار می‌رود این رقم تا سال 2030 با رشد 9 برابری به 10 تریلیون دلار برسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه اردنی الدستور، این تحقیقات نشان می‌دهد، حجم بازارهای مصرفی محصولات و خدمات بین‌المللی حلال از جمله خوراک، صنعت، داروسازی، مواد بهداشتی و آرایشی و همچنین توریسم از دو تریلیون دلار در حال حاضر به 6 تریلیون دلار در سال 2020 و سپس به 10 تریلیون دلار تا سال 2030 افزایش خواهد یافت.
تحقیقات، علت اصلی گسترش بازارهای حلال را افزایش تعداد مسلمانان در سراسر جهان و افزایش تقاضای بازارهای اروپا، ژاپن، هند و چین به محصولات حلال دانست؛ بر این اساس 63 درصد از تجارت جهانی حلال در کشورهای آسیایی، 24 درصد در کشورهای آفریقایی، 10 درصد در کشورهای اروپایی و 2.5 درصد از آن در کشورهای آمریکایی متمرکز شده است.
کارشناسان بر این عقیده‌اند که گسترش تجارت حلال در کشورهای مختلف باعث شد تا بسیاری از کشورهای اسلامی به ایجاد کمیته‌هایی برای بررسی محصولاتی اقدام کنند که با عنوان مطابقت با شریعت اسلامی عرضه می‌شوند؛ این مسئله بعد از افزایش تقلب در تجارت اهمیت بیشتری پیدا کرد.