صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۰۸۴۷۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷

شعب خارجی: رایزنی فرهنگی ایران در سیرالئون، همایش «وحدت مسلمانان حول محور قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)» را در شهر «فریتاون» برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این همایش در مسجد «متقین» واقع در منطقه «بالفوست» فریتاون در منطقه مسکونی خانواده‌های نظامیان، با حضور حداکثری علما و اندیشمندان مسلمان و برخی از سران ارتش سیرالئون برگزار شد.
با شروع همایش، چند تن از دانشجویان مسلمان و طلاب علوم دینی، سخنرانی کردند و در ادامه حجت‌الاسلام شیخ احمد باه، حجت‌الاسلام شیخ‌الامام سی‌سی و امام سلیمان و سپس سرهنگ بلال کنته، مسلمان اهل سنت و رئیس امور مسلمانان ارتش سیرالئون، به ایراد بیانات خود پرداختند.
حجت‌الاسلام محمد معرفت، رایزن فرهنگی کشورمان در سیرالئون، نیز در سخنانی با یادی از حضرت امام خمینی(ره) ـ پایه‌گذار هفته وحدت ـ گفت: باید از وحدتی که توسط ولی فقیه در ایران اسلامی برای تمامی مسلمانان جهان ارائه شده است، الگوبرداری کنیم تا به وحدت بین مسلمانان برسیم.
رایزن فرهنگی کشورمان در سیرالئون، در ادامه با تشکر از دولت سیرالئون به دلیل اعلام تعطیلی به مناسبت سالروز ولادت با سعادت رسول خدا(ص) گفت: لازم است که مسلمانان در هفته وحدت، ضمن همکاری بیشتر با دولت، برای رفع مشکلات کشور به ویژه بحران ایبولا، در تمامی ابعاد فردی و خانوادگی و اجتماعی و سیاسی، اخلاقی برگرفته از قرآن و رسول خدا(ص) را به شکلی بارز و شایسته از خود نشان دهند.
در پایان این همایش، برخی از سران ارتش سیرالئون، ضمن قدردانی از مساعدت‌ها و عنایت‌های جمهوری اسلامی ایران نسبت به سیرالئون، از رایزن فرهنگی کشورمان درخواست ارتباط نزدیک‌تر و همکاری‌های بیشتر داشتند و خواستار برنامه‌ریزی برای آموزش فرهنگ و علوم اسلامی برای نظامیان مسلمان و خانواده‌هایشان شدند.