صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۱۵۱۵
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲

گروه بین‌الملل: سومین دوره همایش ملی «ادیان و مذاهب» دیروز، ۲۷ دی‌ماه، با حضور نماینده سازمان ملل و برخی مسئولین در بغداد، پایتخت عراق برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، در این همایش ملی، «نیکلای ملادینوف»، نماینده دبیرکل سازمان ملل در عراق و مقامات دولتی از جمله «صالح المطلک»، «بهاء الدعرجی»، دو معاون نخست‌وزیر عراق حضور داشتند.

در این همایش که با اقدام اخیر فرانسه در بازنشر کاریکاتور موهون به پیامبر(ص) و محکومیت بین‌المللی این اقدام همزمان شد، دعوت به گفتمان میان ادیان و مذاهب و تمرکز بر صلح و دوستی به‌دور از کینه‌توزی و درگیری‌های فرقه‌ای و مذهبی، محور اساسی سخنرانی‌های شخصیت‌های حاضر در این همایش قرار گرفت که از ادیان و مذاهب مختلفی بودند.

همچنین «محمود الصمیدعی»، رئیس دیوان وقف سنی عراق، در این همایش، تروریسم و جنایت‌‌های صورت گرفته به اسم اسلام را از این دین مبین مبرا دانست و تأکید کرد: تروریسم، شری است که جنایت‌های آن از حد عقلانیت و تعالیم ادیان مختلف و ارزش‌ها تجاوز کرده است.

وی در ادامه تأکید کرد: همه ما با هر دین و مذهبی که باشیم، باید این پدیده خطرناک را به‌شدت محکوم کنیم؛ چراکه ضربه زدن به مسلمانان هدف اصلی تروریست‌ها است.

الصمیدعی در پایان از تمامی سازمان‌های دولتی و حقوق بشری و نیز سازمان ملل متحد و مراجع دینی و سیاسی خواست در تحریم سیاست‌های کینه‌توزانه نسبت به ادیان و توهین به مقدسات دینی آئین‌نامه‌ای صادر کنند.