صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۹۹۵۳۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۲

گروه سیاسی: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به سلب تابعیت ده‌ها نفر از اتباع بحرینی ز تشدید رویکردهای امنیتی دولت بحرین ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه‌ای وزارت امور خارجه، مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به سلب تابعیت ده‌ها نفر از اتباع بحرینی و استمرار بازداشت شخصیت‌های سیاسی و دینی آن کشور، از تشدید رویکردهای امنیتی و پلیسی دولت بحرین ابراز نگرانی کرد.

افخم افزود: اعمال این‌گونه مجازات‌های منسوخ شده و عدم تفکیک بین اعتراض‌های مسالمت‌آمیز مردم آن کشور با اقدامات تروریستی گروه‌های تکفیری کمکی به حل مشکلات نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بار دیگر به مقام‌های بحرینی توصیه کرد با اقدامات اعتماد‌آفرین زمینه لازم را برای انجام گفت‌وگوهای جدی با مردم فراهم کنند.