صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۱۷۹۴۹
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸

گروه بین‌الملل: علامه سیدعبدالله الغریفی، خطیب جمعه منامه بر ضرورت ادامه تحرکات مسالمت‌آمیز مردمی در این کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «منامه پست»، آیت‌الله سید عبدالله الغریفی از علمای بحرین در خطبه‌های نماز جمعه دیروز در مسجد امام صادق(ع) در منطقه «الدراز» منامه با بیان این مطلب گفت: بلوغ سیاسی به اصلاح وطن، حمایت از ملت‌ها، تحکیم عدالت و گسترش امنیت می‌انجامد.
وی افزود: اگر بلوغ سیاسی از کشور دور شود، نتایج بسیار وحشتناکی در انتظار کشور و ملت خواهد بود.
آیت‌الله سیدعبدالله الغریفی تصریح کرد: عدم اعتراف به شکست سیاسی، تولید بحران و هراس از جنش ملت از نتایج فقدان بلوغ سیاسی است.
وی تأکید کرد: اگر دولتی به این بلوغ دست یافته باشد مطمئنا از جنبش و تحرک ملتش هراسی نخوهد داشت.
آیت‌الله سید عبدالله الغریفی در پایان اظهار داشت: این حکومت‌ها هستند که بی‌اعتمادی را میان ملت‌ها گسترش می‌دهند. سرکوب و سیاست قلع و قمع علیه شهروندان نمی‌تواند محبوبیت دولت را در دل شهروندان به وجود آورد.