صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۹۴۸۵۳
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

گروه بین‌الملل: شهرک‌نشینان صهیونیست صبح امروز، ۶ اسفندماه، یک مسجد در روستای «الجبعه» واقع در جنوب غرب شهر «بیت لحم» در کرانه باختری را به آتش کشیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، منابع فلسطینی خبر دادند: شهرک‌نشینان صهیونیست صبح امروز، 6 اسفندماه، یک مسجد در روستای «الجبعه» واقع در جنوب غرب شهر «بیت لحم» در کرانه باختری را به آتش کشیدند و بر روی دیوارهای آن شعارهای نژادپرستانه نوشتند.
نعمان حمدان، رئیس شورای روستای «الجبعه» در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا» اعلام کرد: صهیونیست‌ها مسجد «الهدی» در این روستا را به آتش کشیدند و قبل از اینکه شهروندان اقدام به خاموش‌کردن مسجد کنند، نیمی از مسجد در آتش سوخت و به اسباب و رواق‌های داخلی مسجد ضرر وارد شد.
وی با اشاره به این که روستای مذکور در روزهای اخیر چندین بار مورد تعرض صهیونیست‌ها و نیروهای اشغالگرصهیونیست قرار گرفته است، افزود: صهیونیست‌ها پس از آتش‌سوزی، اقدام به نوشتن شعارهای نژادپرستانه بر روی دیوارهای مسجد نمودند.