صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۵۵۴۷۹
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

گروه سیاسی: در پی دیدار روز یکشنبه مدیران و فعالان عرصه محیط زیست با مقام معظم رهبری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی از عنایت معظم له در خصوص محیط زیست قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، متن پیام معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به این شرح است:

حضرت آیت الله خامنه‌ای
مقام معظم رهبری
سلام علیکم

با احترام، بیانات امروز جنابعالی در ملاقات با مدیران و فعالان محیط زیست باعث دلگرمی همه دوستداران طبیعت و محیط زیست کشور شد.
وظیفه می‌دانم مراتب قدردانی خود، مدیران و کارشناسان حوزه محیط زیست را برای عنایت ویژه‌ای که نسبت به اهمیت آب، خاک و هوا و نیز حفاظت از طبیعت ایران اسلامی مبذول داشتید، اعلام نمایم.
 

امید است با استعانت از خداوند متعال، این رهنمودها سبب تقویت همکاری‌ها و مشارکت همه قوا و مردم برای حفاظت از محیط زیست میهن عزیز شود.