صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۵۸۷۵۹
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

شعب خارجی: مسلمانان آمریکایی برای مقابله با اسلام‌هراسی اقدام به راه‌اندازی کمپین(پویش) «قرآن را به اشتراک بگذار» کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، پس از حوادث اخیر در جهان اسلام و افزایش موج اسلام‌هراسی در کشورهای غربی، تعدادی از مسلمانان آمریکا تصمیم گرفتند که برای معرفی چهره رحمانی اسلام دست به یک ابتکار عمل بزنند.
کمپین «قرآن را به اشتراک بگذار» که توسط تعدادی از مسلمانان آمریکایی به راه افتاده است، خیلی سریع توانسته در میان دیگر مسلمانان آمریکایی نیز جا باز کند.
در این طرح از مسلمانانی که در کشورهای غیر اسلامی زندگی می‌کنند، درخواست می‌شود که قرآنی را در اختیار یک غیر مسلمان قرار دهند تا وی بدون واسطه با کتاب آسمانی مسلمانان آشنا شود.
قرآن‌های مذکور دارای ترجمه انگلیسی بوده و آیاتی که نشانگر صلح‌آمیز و رحمانی بودن اسلام است، در آن مشخص شده است.
نهاد عواد، مدیر اجرایی شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی در بیانیه‌ای اظهار کرد: آیات مشخص و واضحی در قرآن وجود دارند که مسلمانان را به پاسخ آرام و بدون خشونت در مقابل اهانت‌ها توصیه می‌کنند.
همچنین در این کمپین از مسلمانان خواسته می‌شود که در کنار هدیه قرآن به غیر مسلمانان، دقایقی چند نیز با آنان در مورد اسلام واقعی صحبت و بر این مسئله تأکید کنند که داعش و دیگر گروه‌های تروریستی به هیچ وجه اسلام و مسلمانان را نمایندگی نمی‌کنند.