صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۶۴۱۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در نشست خبری امروز، ۲۰ اسفند، اعلام کرد که در سال آینده اردوهای جهادی با ظرفیت بیش از دو میلیون نفر برگزار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ابراهیم عزیزی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در این نشست با اشاره به مفاهیم جهادی گفت: تولید مفاهیم کاربردی و سازنده در عرصه‌های مختلف اجتماعی، عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و بخش‌های مختلف از شاخص‌های پویایی یک اندیشه است. وقتی یک اندیشه پویا و به روز باشد، مفاهیم کاربردی تولید می‌کند. تولید مفاهیم، یک اندیشه را، ماندگار و عمیق‌تر می‌کند.
عزیزی با توجه به اهمیت پویایی اندیشه به منظور ماندگاری اندیشه‌های انقلاب اسلامی عنوان کرد: تعمیم جهاد به عرصه‌های مختلف غیر از عرصه نظامی و امنیتی یکی از بهترین و مهمترین عرصه‌های تولید مفاهیم است و ما توانستیم در حوزه مدیریتی مفاهیمی را وارد کنیم که خاص نظام انقلاب اسلامی است. جهاد و حرکت‌های جهادی یکی از این حرکت‌های جذاب و سازنده در حوزه انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: با برنامه‌ریزی اردوهای جهادی در سال 94 به دنبال این هستیم که از دل اردوها و حرکت‌های جهادی بتوانیم نوعی تعریف عملی و میدانی از مدیریت جهادی ارائه دهیم و روحیه جهادی را حاکم کنیم. با کار میدانی و حضور میدانی و عملیاتی است که می‌تواند این حرکت‌های جهادی شکل بگیرد.
وی با اشاره به همت جهادی افزود: باید رویکرد جهادی را بر جامعه به صورت عینی و عملی حاکم کنیم و نوعی همت جهادی را برای افرادی که خواستار این فرهنگ هستند، ارائه کنیم. تحرک جهادی محصول همه‌ این حرکت‌هاست و با بهره‌گیری از این حرکت‌ها می‌توانیم خالق شرایط شویم، نه مخلوق شرایط.
عزیزی با بیان برنامه‌های اردوهای جهادی در سال 94، عنوان کرد: اولین برنامه در سال 94 اجرای اردوهای جهادی است و هجرت به تعداد دو میلیون و 500 هزار نفر پیش‌بینی شده و در این اردوها، افرادی هستند که اولین بار وارد این اردوها می‌شوند و بین طرح هجرت دانش‌آموزان و نوجوانان و گروه‌های جهادی پیوند ایجاد کنیم و از بستر اردوهای جهادی به رویکرد جهادی برسیم.
وی عنوان کرد: در سال 94، گروه‌های جهادی را ساماندهی می‌کنیم و نزدیک به 500 گروه جهادی را اضافه و شناسنامه‌دار می‌کنیم. در حال حاضر سه هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد و در سال 94، با افزایش 500 گروه به 3500 گروه جهادی می‌رسد.
عزیزی با اشاره به احیا و راه‌اندازی مرکز هدایت حرکت‌های جهادی در سال 94 گفت: این مرکز در گذشته فعالیت‌هایی داشت و در سال 94 با یک رویکرد جدید راه‌اندازی خواهد شد و این جمعیت نیازمند مرکز مطالعات و هماهنگی هستند. تشکیل قرارگاه منطقه‌ای که در نتیجه آن نزدیک به 3500 گروه جهادی باید سازماندهی شود. قرارگاه امام رضا(ع) که شرق کشور را پوشش می‌دهد نیز راه‌اندازی شد و در شمالغرب و جنوب قرارگاه‌هایی نیز پیش‌بینی شده است که به صورت میدانی گروه‌های جهادی را حمایت و پشتیبانی می‌کند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از تشکیل شورای اندیشه‌ورزان خبر داد و افزود: شورای اندیشه‌ورزان که به صورت متمرکز برگزار می‌شود با جمع شدن همه گروه‌های جهادی به هم‌افزایی می‌پردازند و شورای اندیشه‌ورزان استانی راه‌اندازی می‌شود. اندیشه‌ورزان استان فعالیت‌های مهم استان و هم‌اندیشی استانی را دنبال می‌کنند.
وی با اعلام افزایش گروه‌های جهادی بیان کرد: در ایام تعطیلات نوروزی از 20 اسفند 93 تا 20 فروردین 94 نزدیک به 450 گروه جهادی به مناطق کم‌برخوردار عزیمت می‌کنند که حدود 18 هزار نفر در خود جای می‌دهد که نسبت به سال گذشته بالغ بر 30 درصد افزایش گروه‌های جهادی را داریم. آنها در بخش‌های فرهنگی، اقتصادی، ورزشی، عمرانی متناسب با نیاز مردم و خواست مردم کمک می‌کنند. مناطق هدف گروه‌های جهادی بنا به اولویت، استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری و لرستان هستند و گرو‌ه‌های جهادی به سایر استان‌ها نیز عزیمت می‌کنند.