صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۸۷۳۹۷
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲
رئیس جمهور:

گروه سیاسی: دکتر روحانی با اشاره به اینکه ایران و اندونزی در مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری بهای بسیاری پرداخته‌اند، گفت: تهران و جاکارتا در دنیای پرآشوب کنونی می‌توانند معرف اسلام واقعی و معتدلی باشند که در برابر پدیده شوم تروریسم و خشونت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان، امروز، یکشنبه 24 اسفند، در دیدار «علوی شهاب» فرستاده ویژه رئیس جمهوری اندونزی تاکید کرد: ایران و اندونزی به عنوان دو کشور اسلامی و آسیایی و عضو مجامع بین‌المللی نظیر جنبش عدم تعهد و سازمان همکاری اسلامی می‌توانند با اتکا به اشتراکات خود نقش به سزایی در پیشبرد مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی ایفا کنند.
رئیس جمهور با بیان جایگاه اندونزی به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی و علاقه‌مندی ایران برای گسترش همه‌جانبه مناسبات با این کشور دوست و برادر، ابراز امیدواری کرد که با توجه به زمینه‌های مشترک فرهنگی میان دولت ملت، همکاری‌های دو کشور دوست بیش از پیش گسترش یابد.
دکتر روحانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور استقبال می‌کند، گفت: تهران و جاکارتا در زمینه فرهنگی و سیاسی به خاطر فرهنگ اسلام و دیدگاه‌های یکسان در مبارزه با استکبار به یکدیگر نزدیک هستند و می‌توانند در روابط خود افق‌های روشن‌تری را ترسیم کنند.
رئیس جمهوری همچنین ضمن یادآوری گستره کشورهای اسلامی از غرب آفریقا تا شرق آسیا، از دعوت رسمی رئیس جمهوری اندونزی برای سفر به این کشور و حضور در مراسم شصتمین سالگرد تاسیس کنفرانس کشورهای آسیایی و افریقایی قدردانی کرد.
علوی شهاب، فرستاده ویژه رئیس جمهوری اندونزی نیز در این دیدار با تسلیم دعوت‌نامه رئیس جمهوری کشورش به دکتر روحانی برای حضور در مراسمی که به مناسبت تأسیس کنفرانس کشورهای آسیایی و آفریقایی در جاکارتا خواهد شد، گفت: هدف این کنفرانس، احیای روحیه همکاری، دوستی و تقویت اهداف کشورهای عضو در استفاده از تجارب برای مقابله با چالش‌ها است.
وی با تاکید بر اینکه مردم اندونزی عاشق انقلاب اسلامی ایران و ملتی هستند که در برابر استکبار و هژمونی قدرت‌های بزرگ ایستادگی کرده و می‌کند، آمادگی کشورش برای گسترش مناسبات فی‌مابین را خاطرنشان ساخت.
فرستاده ویژه رئیس جمهوری اندونزی با اظهار امیدواری نسبت به حل و فصل نهایی پرونده مذاکرات هسته‌ای با ۱+۵ گفت: شرکت‌های بزرگ اندونزی علاقه‌مند به حضور هرچه فعال‌تر در ایران هستند.
علوی شهاب همچنین ضرورت معرفی اسلام معتدل و به دور از افراطی‌گری به افکار عمومی را یاد آور شد و با تحسین از رئیس جمهوری کشورمان در نگارش کتابی در معرفی تعالیم و چهره واقعی اسلام تصریح کرد: امیدوارم این کتاب به زودی در اندونزی ترجمه و منتشر شود چرا که باید در جهت تقریب مذاهب اسلامی تلاش کرد و اندونزی آماده است در کنار ایران منادی اسلامی باشد که در آن اعتدال و مقابله با افراطی‌گری لحاظ شده باشد.