صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۶۷۷۳۶
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
در بیانیه سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان می‌خوانیم؛

گروه جهاد و حماسه: در بیانیه سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس که به مناسبت ۱۲ فروردین صادر شده است، از 12 فروردین به عنوان روز برائت از مشرکین نام برده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس به مناسبت ۱۲ فروردین، بیانیه‌ای را منتشر کرده است.
در ابتدای بیانیه آمده است: «مبارک باد بر ملت شریف ایران، تحقق وعده الهی، تشکیل حکومتی که در آن تبعیض نژادی و مذهبی، جایگاهی نداشته و همواره سعی در برپایی عدالت دارد. 12 فروردین روزی است که مردان و زنان غیور ایران‌زمین با وحدت و انسجام وصف‌ناپذیر، بصیرت‌مندانه پای صندوق‌های رأی حاضر شده و با رأی «آری» خود رشته‌های وابستگی فرهنگی و اقتصادی به غرب را با اتکال به خداوند متعال گسستند و مشتی محکم بر دهان استکبار و طاغوتیان کوبیدند... .»
در ادامه بیانیه می‌خوانیم: «روزی که زنان این دیار همگام با دلیرمردان، اعم از مسلمان و غیرمسلمان به میدان آمدند و با ظهور شخصیت واقعی خود، پایه‌های حکومت عدل اسلامی در سراسر جهان را بنیان نهادند.»
در ادامه بیانیه آمده است: «آری این روز، روز جمهوری اسلامی است؛ روز پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و روز تثبیت انقلاب اسلامی، روزی که بفرموده معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) «سراسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق‌ها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله‌دان تاریخ دفن کردند».
براستی که زنان تاریخ‌ساز ایران همچو مردان‌شان در این روز برائت از مشرکین را رقم زدند و در سال‌های پس از آن چه در هشت سال دفاع مقدس و چه در عصر حاضر، غیورانه از جمهوریت و اسلامیت حکومت‌شان دفاع کرده و جان و مال و فرزندان و همسران خود را فدای دین و انسانیت کردند و این پیروزی جز با مدیریت و رهبری مدبرانه امام خمینی(ره) و خلف صالح‌شان امام خامنه‌ای(حفظه الله) میسور نیست.»
در پایان بیانیه آمده است: «سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس ضمن تبریک این عید بزرگ به ملت فهیم و انقلابی ایران، امسال نیز همچون سال‌های گذشته در راه اطاعت از نایب بر حق حضرت ولی عصر(عج) گام برداشته و با همدلی و همزبانی با دولت از هر چه نفاق و استکبار و ظلم در داخل و خارج از کشور برائت جسته و تلاش خود را برای اعتلای پرچم اقتدار ایران در قله‌های مرتفع فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و.... مضاعف می‌کند.»