صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۰۶۵۵۳
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱

گروه بین‌الملل: معاون رئیس پلیس دبی، از اختصاص مبلغی معادل سالانه ۱۰ میلیارد دلار، برای تغییر مذهب در ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، «ضاحی خلفان»، معاون رئیس پلیس دبی، سنّی‌سازی ایران را خواستار شد. 

به نوشته پایگاه خبری سی. ان . ان عربی، این مسئول اماراتی که به جنجال‌سازی در پایگاه‌های ارتباط اجتماعی معروف است، در چند پست متوالی بر روی صفحه خود در توئیتر نوشت: «جمعیت تبلیغ تسنن» آماده فعالیت است. این جمعیت، تشکلی بومی است که هدفِ آن، قانع کردنِ شیعیان به گرویدن به مذهب تسنن است. 

وی بدون اشاره به نحوه تشکیل، محل و منبع تأمین بودجه برای جمعیت مورد ادعای خود، تأکید کرد: برای این جمعیت، بودجه‌ای معادل سالانه 10 میلیارد دلار اختصاص یافته است. 

خلفان همچنین گفت: این جمعیت، اعضایی در اختیار دارد که به دو زبان عربی و فارسی صحبت می‌کنند. 

معاون رئیس پلیس دبی که به «نگهبان کاباره‌ها» در دبی معروف شده، همچنین با انتقاد از افشاگری‌های شبکه العالم درباره توئیت‌هایش، نوشت: کافی ست من یک توئیت بنویسم تا شبکه العالم، داد و فریاد کند. 

خلفان که از شهرت پیدا کردن خودش به عنوان نگهبان رقاص‌خانه و کاباره‌های دبی عصبانی است، ادعا کرد که اعتیاد به مواد مخدر ایران را درنوردیده است.