صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۲۶۷۳۹
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰

گروه بین‌الملل: مسجد «برادفورد» واقع در منطقه «وست یورکشایر»(شمال انگلیس) در اقدامی جدید با استفاده از فن‌‌آوری‌های نوین ارتباطی، اسلام و قرآن را به کاربران گوشی‌های تلفن همراه و تبلت معرفی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، این نرم‌افزار از روز جمعه، 21 فروردین با هدف آموزش دین اسلام، قابل نصب بر روی گوشی‌های تلفن همراه و تبلت شده است.
طراحان اعلام کردند: نرم‌افزار مذکور علاوه بر معرفی دین مبین اسلام، شامل متن کامل قرآن و اشعاری در مدح رسول اکرم(ص) است و به اقلیت‌ مسلمان انگلیس که خواهان آشنایی و شناخت بیشتر از دین خود هستند و نیز افراد غیرمسلمان علاقه‌مند به آشنایی با دین مبین اسلام این امکان را می‌دهد که در محل مسجد بارگیری و در موبایل و تبلت کاربران نصب شود.
این برنامه، نخستین طرح ابتکاری در نوع خود در انگلیس به‌شمار می‌رود و به گفته طراحان آن، قابلیت نصب بر تلفن‌های همراه متعددی را دارد.
همچنین، کابران انگلیسی با بارگیری و نصب این نرم‌افزار می‌توانند به‌صورت مستقیم به اطلاعات، اخبار، فعالیت‌ها، برنامه‌های دینی و اوقات نماز مسجد برادفورد در شمال انگلستان، دسترسی داشته باشند.
نرم‌افزار مذکور با بهره‌گیری از آخرین فن‌آوری‌های وب و برنامه‌های کاربردی تلفن همراه طراحی شده و بسیار پیشرفته و به‌روز است.