صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۲۸۹۴۶
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳

گروه بین‌الملل: «رضا گلشاهی» و «محمد‌علی اسلامی» به‌‌عنوان نمایندگان ایران در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن تونس که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، حضور می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی کشور تونس اردیبهشت‌ماه امسال در پایتخت این کشور در رشته‌های قرائت و حفظ‌ کل قرآن برگزار خواهد شد.
رشته قرائت این مسابقات با حفظ 15 جزء همراه است و به همین منظور رضا گلشاهی قاری ممتاز و حافظ قرآن کریم به تونس اعزام خواهد شد. گلشاهی سال 1393 با حضور در مرحله فینال رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم به مقام دوم این رقابت‌ها دست پیدا کرد.
رشته دیگر این مسابقات حفظ کل قرآن است که محمد‌علی اسلامی نفر سوم مسابقات سراسری قرآن کریم در این رقابت حضور می‌یابد.
سال گذشته محمود نوروزی و پیمان ایازی نمایندگان کشورمان در رشته‌های قرائت با حفظ 15 جزء و حفظ کل این مسابقات بودند که نوروزی سوم و ایازی چهارم شد. البته در مسابقات سال گذشته با وجود دعوت از قاری با حفظ ۱۵ جزء قرآن هیچ سؤال حفظی از شرکت‌کنندگان رشته قرائت پرسیده نشده بود.
پیش از این مهدی شایق، حسن دانش و امین پویا مقام نخست مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی کشور تونس را در کارنامه خود ثبت کرده‌اند.