صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۳۳۰۴۷
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۱

شعب خارجی: سمینار «کوثر نور» در شورای عالی قرآن کابل افغانستان برگزار و در آن بر بهره‌گیری از سیر و سلوک حضرت زهرا(س)، به عنوان بانوی اسلام تأکید شد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هم‌زمان با میلاد فاطمه زهرا(س)، سمینار کوثر نور در شورای عالی قرآن کابل برگزار شد.
این سمینار همراه با با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز، سپس برنامه‌های متنوعی همچون سرود، حفظ قرآن و قرائت مقاله اجرا شد.
سپس، ناصر جهانشاهی، رایزن فرهنگی ایران در کابل اظهار کرد: حضرت زهرا(س) به عنوان یک انسان کامل بهترین الگو برای همه انسان‌ها محسوب می‌شود و در این حوزه هم مردان و هم زنان باید از سیره این بانوی اسلام درس بگیرند.
وی ادامه داد: بانوان به عنوان بخش عظیمی از جوامع باید به صورت خاص در زندگی خویش به آن حضرت اقتدا کنند تا مادران ارزشمند، همسرانی فداکار و دخترانی پرهیزکار برای خانواده و جامعه خویش باشند.
بنا بر این گزارش، نمایشگاهی در حاشیه برگزاری این سمینار با محوریت «حجاب؛ زندگی حضرت زهرا(س)» دایر شد که در آن شرکت‌کنندگان به صورت تجسمی با زندگانی ایشان آشنا شدند.