صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۵۵۴۴
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹

شعب خارجی: برخی منابع خبری مدعی شدند که رهبر گروه تروریستی داعش در داخل اوکراین بوده و عملیات برای جست‌وجوی وی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، این منابع به نقل از وزارت امور داخله اوکراین مدعی شدند که ابوبکر البغدادی، رهبر گروه تروریستی داعش در حال حاضر در اوکراین است. 
یک روزنامه اوکراینی با اعلام این خبر که صحت آن هنوز تأیید نشده است و مشخص نیست که آیا این شخص همان ابوبکر البغدادی یا یک تروریست دیگر است، نوشت: وزارت امور داخله کشور اوکراین در جست‌وجوی یک شهروند عراقی با نام «ابراهیم عواد ابراهیم علی البدری السامرایی» ملقب به ابوبکر البغدادی در داخل این کشور است. 
این روزنامه در ادامه نوشت: وزارت امور داخله کشور اوکراین تأکید کرده است مردی ۴۵ ساله که یکی از رهبران گروه تروریستی داعش است، در این کشور حضور دارد و وزارت امور داخله کشور در جست‌وجوی وی است؛ چراکه نامش در فهرست افراد تحت تعقیب اینترپل قرار دارد.
پیش از این نیز یک منبع عراقی مدعی شده بود که رهبر داعش در مناطق جنوب غربی کرکوک حضور داشته و در این مناطق و ولایت «صلاح‌الدین» رفت‌وآمد دارد.