صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۵۷۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳

گروه بین‌الملل: «نجم عبدالله مطهر»، داور عراقی سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران از تلاوت زیبای قاری ایرانی و تسلط وی در رعایت وقف و ابتدا و قواعد تجوید تمجید کرد.


نجم عبدالله مطهر، داور عراقی رشته وقف و ابتدا در سی‌و‌دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران که در حال حاضر در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران در حال برگزاری است، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: قاریان مصر، پاکستان و ایران تلاوت زیبایی ارائه دادند، اما در این میان تلاوت «حسن دانش»، قاری ایرانی بسیار جذاب و زیبا بود و وی قواعد و احکام تلاوت و تجوید و وقف و ابتدا را به‌خوبی رعایت کرد.

وی گفت: کمیته داوران مسابقات نهایت تلاش و سعی خود را به‌کار گرفته است که هیچ حقی از کسی ضایع نشود و نرم‌افزار الکترونیک قرعه‌کشی متسابقین نیز امسال سبب شده که دیگر هیچ قاری و حافظی به قرعه خود اعتراض نداشته باشد و در حقیقت من برای نخستین‌بار است که در مسابقات بین‌المللی قرآن چنین نرم‌افزاری را مشاهده می‌کنم.

این داور عراقی در ادامه، سازماندهی این مسابقات را در سطح بسیار بالایی توصیف کرد و گفت: کمیته برگزارکنندگان مسابقات از روز نخست بسیار دقیق عمل می‌کند و همه امور به شکل منظم در حال انجام و پیگیری است.

نجم عبدالله مطهر، مکان اختصاص‌داده شده به برگزاری مسابقات و نحوه تعامل با اهل قرآن در این رقابت‌ها را بیانگر اهمیت و ارزش والای جامعه قرآنی در ایران دانست.

داور عراقی سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران در ادامه این گفت‌وگو، تمرکز برخی قاریان در رعایت وقف و ابتدا را ضعیف دانست و گفت: «من به‌عنوان داور رشته وقف و ابتدا از سطح برخی قاریان و اهتمام آنان به وقف و ابتدا راضی نیستم، زیرا برخی قاریان این احکام مهم را رعایت نمی‌کنند».

وی اضافه کرد: همچنین، برخی متسابقان در لحن، قواعد و احکام تجوید، وقف و ابتدا و صوت دارای اشکالاتی بودند، اما قاریان ایران، مصر و پاکستان تلاوت بدون نقصی ارائه دادند و من پیش‌بینی می‌کنم که این سه قاری در مرحله نهایی رشته قرائت حضور داشته باشند.

نجم عبدالله مطهر درباره علت ضعف سطح برخی متسابقین گفت: کشور‌هایی که متسابق به این کشورها اعزام می‌کنند، باید قبل از اعزام آن‌ها به رقابت‌های بین‌المللی، دوره‌هایی برای ارتقای سطح نمایندگانشان در صوت، احکام تجوید و وقف و ابتدا برگزار کنند و همچنین تجربیات قاریان و حافظانی را که پیش از آنان در مسابقات بین‌المللی قرآن شرکت کرده‌اند، در اختیار آن‌ها قرار دهند.

داور عراقی سی‌و‌دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که در روزهای باقیمانده این مسابقات شاهد ظهور استعدادهای قرآنی و تلاوت‌های جذابی از سوی نمایندگان کشورهای مختلف باشیم.