صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۹۷۸۴
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۹

شعب خارجی: انتشارات هوبرت اند کو(Hubert & Co. GmbH) کتابی از آلبرتو ساویلو(Alberto Saviello) را با عنوان «تصور اسلام؛ تاریخ یک تصویرگری»(برگردان آزاد از Imagination des Islam; bildische Darstellung) روانه بازار کتاب کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، نویسنده در این کتاب به بررسی تاریخ تصویرگری از اسلام و مسلمانان در مغرب‌زمین پرداخته است و نشان می دهد که در هر دوره ای، بسته به فهم و تصویر ذهنی اروپاییان از مسلمانان، تصویر پیامبر اسلام(ص) چگونه نقاشی و ارائه شده است.
با نگاهی گذرا به فهرست کتاب می توان مطالب ذیل را مشاهده کرد:
فصل اول: تیپ‌های محمد (ص) در دوره آغازین تدوین کتب درباره پیامبر(ص) به عنوان ضد قهرمان، فرمانده جنگ، مرتد، دجّال
فصل دوم: پیامبر «ترک ها»؛ محمد(ص)
فصل سوم: محمد(ص) در تصویر
فصل چهارم: تصاویر محمد (ص) در دوره روشنگری
فصل پنجم: محمد(ص) در دوره رومانتیک و استعمار
در بخشی از مقدمه کتاب می خوانیم:
«ارائه تصویری از بنیانگذار دین مسلمانان مربوط به سال ٢٠٠٥ و تصاویر موهن منتشرشده در یک روزنامه دانمارکی نمی شود. از قرن هشتم میلادی، نوشتن در مورد محمد(ص) به صورت یک سنت درآمد و قدیمی ترین تصویرگری از او - تا جایی که ما امروزه می دانیم - مربوط می شود به قرن دوازدهم میلادی».
نویسنده در این مقدمه توضیح می دهد که برای مدت های مدید این برداشت غلط وجود داشت که حضرت محمد(ص) برای مسلمانان همان نقشی را ایفا می کند که حضرت مسیح(ع) برای مسیحیان. در این جا باید به این نکته توجه داشت که اولی برای مسلمانان پیامبر و آورنده وحی(قرآن) است، در حالی که دومی برای مسیحیان پسر یا تجلی انسانی خداوند و عین وحی است.
در تصور اروپای مسیحی، اسلام در شخص محمد(ص) جمع می شد و به همین جهت سعی می شد، فهم اسلام در تصویری که از شخصیت ایشان ارائه می شود، جمع بندی و خلاصه گردد.
این کتاب با شابک ISBN:978-3-11-031162-4 و e-ISBN(PDF):978-3-11-031166-2 و e-ISBN(EPUB):978-3-11-038305-8  در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.