صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۴۴۳۱
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
شیخ عکرمه صبری تأکید کرد:

گروه بین‌الملل: خطیب مسجدالاقصی و رئیس کمیته عالی اسلامی قدس، حضور گسترده فلسطینیان در ماه مبارک رمضان در مسجد مبارک الاقصی را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، شیخ عکرمه صبری اظهار داشت: بر مسلمانان واجب است ماه مبارک رمضان را غنیمت شمرند و همواره در مسجدالاقصی حضور یابند و در این مکان مقدس به عبادت و راز و نیاز با پروردگار جهانیان بپردازند.
وی افزود: اقامه یک رکعت نماز در مسجدالاقصی 500 حسنه است و گوش‌دادن به سخنرانی‌ها و موعظه‌های دینی و شرکت در جلسات درس و بحث ثواب زیادی دارد.
خطیب مسجدالاقصی بر اهمیت روزه‌داری در ماه مبارک رمضان و اهتمام ورزیدن به پاکیزگی اماکن عبادی به‌ویژه معراجگاه نبی مکرم اسلام(ص) تاکید کرد.
این عالم دینی فلسطین در پایان از کشورهای عربی و اسلامی خواست تا برای مقابله با تبلیغات دشمنان علیه دین مبین اسلام وحدت،‌ یکپارچگی و هم‌آوایی خود را بیش از پیش تقویت کنند.