صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۵۵۸۴
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳

گروه سیاسی: نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله موحدی کرمانی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری در محل مصلای امام خمینی(ره) اقامه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم نماز جمعه این هفته تهران از ساعت 11:50 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط محمود بیژنی، از قاریان ممتاز کشور در مصلای امام خمینی(ره) آغاز می‌شود و سپس حجت‌الاسلام والمسلمین گواهی دقایقی به بیان مسائل شرعی می‌پردازد.

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت 31 خرداد، سالروز شهادت مصطفی چمران سخنرانی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان و همچنین ضرورت مبارزه با اشرافی‌گری و کاخ‌نشینی پیش از خطبه‌های نماز جمعه به ایراد سخنرانی می‌پردازد.

نماز جمعه این هفته تهران نیز پس از ایراد خطبه‌ها، به امامت آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری اقامه می‌شود.

بنابراین گزارش، اذان ظهر روز جمعه، 29 خردادماه به افق تهران ساعت 13:06 است.