رحیم خاکی، قاری بینالمللی کشورمان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی قرآن از وضعیت این دوره نمایشگاه گفت و افزود: نمایشگاه قرآن هنوز با دوره بلوغ خودش فاصله زیادی دارد و پراکندگی محیطی که در نمایشگاه فعلی حاکم است قطعا مخاطب را دچار سردرگمی خواهد کرد.
وی افزود: اصل انضباط، تمیزی و فضای نمایشگاهی که باید مرتب و منظم باشد برای نمایشگاهی که بیش از دو دهه سابقه برگزاری دارد یک اصل کاملا معقول و منطقی است که باید رعایت شود؛ متاسفانه در این فضا این اصل دیده نمیشود.
خاکی با بیان اینکه امیدوارم به یاری خداوند متعال، شاهد یک مجموعه فاخر، مدرن و تخصصی منظم در موضوع نمایشگاه قرآن باشیم، تصریح کرد: گسترش محیط نمایشگاهی و امکان شکلگیری بخشها، فعالیتهای جدید و حضور حداکثری همه فعالان قرآنی چه در بخش مردمی و چه در بخش دولتی نکته مناسب و خوبی است البته باید طوری مدیریت شود که آن مطالبی که به عنوان نقاط ضعف از آن یاد میشود، حذف شود.
تغییر مدیریتها و سیاستگذاریها موجب ضعف در نمایشگاه را بوجود آورد
این قاری بینالمللی کشورمان خاطرنشان کرد: اگر به تاریخچه نمایشگاه قرآن نگاه کنیم یک رشد بسیار خوبی را در طول چندین دوره داشته است که تغییر مدیریتها و سیاستگذاریها موجبات ضعف و بهم ریختگیهای جدید است.
عدم تجلیل از خادم قرآن؛ اصلیترین نقطه ضعف این دوره از نمایشگاه
وی با اشاره به یکی از اصلیترین نقاط ضعف این دوره از نمایشگاه قرآن کریم بیان کرد: عدم برگزاری همایش تجلیل از خادمان قرآن که به عنوان یک جدول زمانی مشخص و به یک تقویم ملی تبدیل شده بود یکی از اصلیترین نقاط ضعف این دوره است.
خاکی تصریح کرد: پذیرفته نیست که ماه مبارک رمضان بگذرد و خادمان قرآن معرفی نشوند. امیدواریم دوستان بتوانند سال به سال با کیفیت بیشتری نمایشگاه قرآن را برگزار کنند.
حضور بازدیدکنندگان نسبت به سال گذشته کمتر است
وی در ادامه با اشاره به حضور بازدیدکنندگان و خانوادهها از نمایشگاه قرآن گفت: احساس میکنم حضور بازدیدکنندگان نسبت به سال گذشته تا این تاریخ کمتر است. دلیل اصلی آن را هم نمیتوان گفت چرا که هنوز نیاز به زمان است تا نمایشگاه معرفی شود و مردم بیشتری به این مجموعه ارزشمند روی آورند. در کل خلوتتر از سال گذشته است.