صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۲۳۸۰
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۹
هادی آرزم عنوان کرد:

کانون خبرنگاران نبأ: پیشکسوت قرآنی کشورمان با بیان اینکه اخبار ایکنا به‌روز و همراه با دغدغه‌های فرهنگی و قرآنی است تصریح کرد: معرفی پیشکسوتان زمینه‌ساز انتقال تجارب به نسل‌های بعدی می‌شود و باعث می‌شود که یاد و خاطره این بزرگواران همیشه در اذهان باقی بماند.

استاد هادی آرزم، پیشکسوت قرآنی در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، با بیان اینکه بیش از 12 سال است که با خبرگزاری ایکنا آشنایی دارم، گفت: طی شناخت حضوری و تماس‌هایی که با این خبرگزاری داشتم با قاطعیت می‌توانم بگویم که عملکرد بسیار خوبی در حوزه قرآن کریم داشته و توانسته است جایگاه مطلوبی برای خود کسب کند.

طرح دغدغه‌های فرهنگی و قرآنی در ایکنا

وی ادامه داد: نکته مثبت این خبرگزاری، حضور خبرنگاران فعال و امین است. خبرنگارانی که در راه اعتلای کلام الله مجید قدم بر می‌دارند، در این راه اصل امانتداری و انتقال صحیح اخبار و مصاحبه‌ها را رعایت می‌کنند. علاقه‌مندان به حوزه فعالیت‌هایی قرآنی بیشتر خبرهای خود را از این خبرگزاری می‌گیرند؛ خبرهایی که متنوع، به‌روز و همراه با دغدغه‌های فرهنگی و قرآنی است.

آرزم با تأکید بر لزوم بها بخشیدن به پیشکسوتان قرآنی، اظهار کرد: باید تا آنجا که می‌توان بیشتر به این قشر فرهیخته از جامعه قرآنی توجه کرد. با اساتید قرآنی که تاکنون در اعتلای این کتاب الهی مؤثر بودند، باید بیشتر مصاحبه شود. البته ممکن خود اساتید نیز خیلی رغبت به مطرح شدن نداشته باشند اما خبرگزاری باید با تمامی توان در این راه قدم بردارد و با بهره‌گیری از تمامی ابزارهایی که در دست دارد، به این امر اهتمام ورزد.

انتقال تجارب با تکریم پیشکسوتان

وی افزود: بسیارند اساتیدی که عمر خود را در راه قرآن نهادند و زحمات بسیاری را متقبل شدند. آنها شاگردان بسیاری تربیت کردند که هیچ‌گاه دیده نشدند. اسمی از آنان در میان نیست و یادشان از یادها فراموش می‌شود اما خبرگزاری ایکنا باید مانع از این کار شود. این امر زمینه‌ساز انتقال تجارب به نسل‌های بعدی می‌شود و از طرفی نیز باعث می‌شود که یاد و خاطره این بزرگواران همیشه در اذهان باقی بماند. البته خبرگزاری ایکنا بیشتر به فعالیت‌های قرآنی می‌پردازد اما باید یک نگرش جامع به این عرصه نیز داشته باشد.

این پیشکسوت قرآنی با اشاره به رسالت خبرگزاری ایکنا مبنی بر ترویج الگوهای قرآنی و دینی در جامعه، عنوان کرد: در خانواده‌ای که یک فرد گرایش به مطالعه اخبار قرآنی داشته باشد، پیگیر رویدادهای قرآنی باشد و این اخبار را به دیگران منتقل سازد، سایر اعضای خانواده نیز به این امر گرایش پیدا می‌کنند. در جامعه اگر خانواده‌ها به قرآن گرایش داشته باشند، مسائل و مشکلات نیز به‌راحتی می‌شوند. خبرگزاری ایکنا به نوعی پایه‌گذار این امر بوده است و جامعه نیاز به یک خبرگزاری قرآنی دارد.

وی در پایان تصریح کرد: تنها خبرگزاری که در حال حاضر به صورت جامع و کامل به خبرهای قرآنی می‌پردازد، خبرگزاری بین‌المللی ایکنا است و خود این امر بارزترین ویژگی این خبرگزاری است؛ خبرگزاری‌های دیگر در این زمینه فعال نیستند، اطلاع‌رسانی نیز در شبکه‌های مجازی هیچ‌کدام مستدل و قابل اعتماد نیستند. تنها خبرگزاری مستدل و قابل اعتماد ایکناست که نیاز جامعه قرآنی را به‌خوبی شناخته و به آن می‌پردازد.