صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۸۴۸۲
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵

گروه بین‌‌الملل: رقابتی اقتصادی به منظور حمایت از کارآفرینی و کسب و کار در اقتصاد دیجیتال منطبق با شریعت اسلام ۱۳-۱۴ مهرماه سال جاری در مرکز جهانی اقتصاد اسلامی (GIES) دوبی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری Arabian Business این مسابقه با عنوان «نوآوری برای تاثیرگذاری» به همت دو شرکت اماراتی برگزار می شود.
محمد الضروری، از حامیان مالی و سازمان دهندگان این مسابقه می‌گوید: هدف  اصلی از برگزاری این رقابت توانمندسازی کسب‌وکار اسلامی در فضای مجازی و دیجیتال است.
وی دلیل برگزاری این مسابقه در دوبی را تلاش و برنامه‌ریزی مقامات این شهر برای تبدیل شدن به پایتخت اقتصاد اسلامی عنوان کرد و گفت: این مسابقه به عنوان سکویی برای تقویت کسب و کار و کارآفرینی و رشد اقتصاد الکترونیکی مبتنی بر شریعت اسلام  محسوب می‌شود.
پیش‌بینی می‌شود این رخداد حدود 2000 نفر از سیاست‌گزاران و بازیگران عرصه اقتصاد را گرد آورد تا به گفت‌‌وگو و تبادل نظر درباره فرصت‌های شغلی و سرمایه‌گذاری در اقتصاد اسلامی، بیمه، تامین مالی، تجارت الکترونیکی، صنعت حلال و گردشگری بپردازند.