صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۱۶۲۵
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
عالم شیعی بحرینی:

گروه بین‌الملل: شیخ محمد المنسی، عضو مجلس اسلامی علمای شیعه بحرین، رفتار مسئولان و مقامات رژیم آل‌خلیفه را زمینه‌ساز و مشوق فکر تروریستی داعشی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «مرآة البحرین»، شیخ محمد المنسی، عالم شیعی بحرینی، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام، حمله افراد ناشناس به مسجد «عالی» بحرین ویژه شیعیان در دومین روز عید فطر را محکوم کرد.
این عضو مجلس اسلامی علمای شیعه بحرین با محکومیت حمله به مسجد عالی که روز یکشنبه، 28 تیرماه، رخ داد، رفتار حکومت را زمینه‌ساز ایجاد تروریسم و اهانت به شعیان توصیف کرد.
شیخ محمد المنسی گفت: افراد ناشناس با شکستن در ورودی، داخل مسجد شدند و اشیای درون مسجد را از بین بردند. بی شک این تعرض قبیج از سوی همگان محکوم است.
وی تصریح کرد: این اولین باری نیست که مساجد، حسینیه‌ها و مقدسات بحرین مورد تعرض قرار می‌گیرد و آخرین مورد هم نخواهد بود.
این عالم شیعی بحرینی با مرتبط دانستن این حادثه با سلسله تخریب مساجد در بحرین اظهار داشت: سنت شوم و نامبارکی که با تخریب 38 مسجد در سال 2011 میلادی در این کشور به دستور حکومت و نیروهای امنیتی آل‌خلیفه شروع شد امروز به مسجد عالی رسید.
شیخ محمد المنسی، عدم بازسازی مساجد تخریب‌شده، مجرم ندانستن و تحت تعقیب قرار ندادن عاملان این جنایت، عذر نخواستن نظام از مردم و پیگیری نکردن و مطلع نساختن مردم از نتیجه جنایت‌های صورت گرفته را پشتوانه‌ای برای تعرض به این مسجد عنوان کرد.
این عالم شیعی تاکید کرد: بی‌حرمتی‌هایی انجام شده نسبت به مساجد‌، حسینیه‌ها و مقدسات دینی مردم از گذشته تا به امروز جرأت تعدی به خانه خدا را به مجرمان داده است.
این عضو مجلس اسلامی علمای شیعه بحرین، رفتار مسؤولان را زمینه‌ساز و مشوق فکر تروریستی داعشی دانست و آن را دلیل مشخصی بر عدم جدیت نظام در رویارویی با تروریسم و افراطی‌گری و نیز فشار، در بند کشیدن و اهانت دینی و قومی به شیعیان در بحرین خواند.