صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۶۲۰۶
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹

گروه ادب: یک منتقد ترجمه‌های قرآن، دو کتاب جدیدش را با موضوعات دینی به انتشارات به‌نشر سپرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی کوشا، نویسنده و پژوهشگر علوم قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از نگارش دو کتاب جدید در حوزه دین و اهل بیت(ع) خبر داد و گفت: یکی از این عناوین «ارکان دین» است که به اصول و عقاید حوزه و دانشگاه مربوط می‌شود.

وی افزود: این اثر که برای چاپ به انتشارات به‌نشر سپرده شده است، با نثری روان و گویا برای مخاطبان به نگارش درآمده و برای دانشجویان حوزه و دانشگاه که در حوزه علوم دینی تحصیل می‌کنند، مفید است.

حجت‌الاسلام کوشا در ادامه از اتمام نگارش کتاب دیگری با عنوان «پیشوایان برگزیده و گفتارشان» خبر داد و بیان کرد: این کتاب شامل زندگانی 14 معصوم(ع) بوده و در آن حدود 70 حدیث از ائمه(ع) نقل شده است.

وی تصریح کرد: این کتاب زندگانی جامعی از اهل بیت(ع) را ارائه می‌کند و تفاوت آن با آثار دیگر این است که شفاف‌تر و روان‌تر بوده و دارای حجم کمی است و می‌توان آن را خلاصه‌ای از زندگانی اهل بیت(ع) به شمار آورد که از هر امام معصوم(ع)، 70 حدیث با اعراب‌گذاری آورده شده است و در ذیل آنها نیز ترجمه حدیث را آورده‌ام.

این نویسنده یادآور شد: احادیث نقل شده از منابع دست اول بوده و دارای نثری روان، رسا، کم‌حج و پرمحتواست که برای چاپ و نشر به انتشارات به‌نشر تحویل داده شده و به نظر می‌رسد امسال در دسترس مخاطبان قرار گیرد.