صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۷۲۸۲
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱

شعب خارجی: سه نفر از دانش‌آموزان دبیرستانی مدارس تونس بهترین امتیاز و تندیس هشتمین دوره لیگ علمی بین‌المللی پیشگامان ایران اسلامی(پایا) را کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در تونس، هشتمین دوره لیگ علمى بین‌المللى پیشــگامان ایران اسلامى(پایا) با همکارى سازمان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مؤسسه «نور مبین» و مؤسسات موجود در کشورهای مختلف از جمله رایزنی فرهنگی ایران در تونس از ششم مرداد فعالیت خود را در تهران آغاز کرد که در این دوره، برای اولین‌بار با تلاش رایزنی فرهنگی کشورمان در تونس سه نفر از دانش‌آموزان دبیرستانی مدارس تونس شرکت کردند.

این دانش‌آموزان به نام‌های احمد منیف، احمد الرقیق و خلیل بطیخ به سرپرستی نزارالفرشیشی، استاد ریاضیات دانشگاه‌های تونس پنجم مرداد به کشورمان اعزام شدند که پس از برگزاری مسابقات، گروه تونس در رشته ریاضیات موفق به کسب بهترین امتیاز ودریافت تندیس و مدال ویژه این دوره شد.

صادق رمضانی گل‌افزانی، رایزن فرهنگی کشورمان ضمن تشکر ازهمکاری صمیمانه وزارت آموزش و پرورش تونس و مدارس این کشور برای اعزام این دانش‌آموزان، با بیان این موضوع که در انتخاب دانش‌آموزان تونسی دقت فراوانی صورت گرفت و پس از چندین مرحله آزمون، بهترین‌های آنان به مؤسسه نور مبین معرفی شدند، کسب رتبه برتر را به دانش‌آموزان، خانواده‌ها و مسئولان تونسی تبریک گفت و از کمیته مسابقات قدردانی کرد.
      
خانواده‌های دانش‌آموزان تونسی با حضور در محل رایزنی فرهنگی و اظهار شادمانی از موفقیت فرزندانشان از مسئولان برگزار‌کننده مسابقات و نیز رایزن کشورمان تجلیل و ابراز امیدواری کردند که همکاری‌های علمی و فرهنگی دو کشور تونس و ایران الگویی برای کشورهای دیگر باشد.