صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۸۱۵۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷

شعب خارجی: صدها یهودی میانه‌رو با تجمع در تل‌آویو، خواستار مبارزه مقامات اسرائیل با اقدامات افراطی و تروریستی شهرک‌نشینان شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی سازمان رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه(تی آر تی)، بازتاب‌های انتقادی مرگ فجیع نوزاد ۱۸ ماه فلسطینی که جمعه، نهم مردادماه، در خانه‌ای در کرانه باختری رود اردن از سوی شهرک‌نشینان افراطی اسرائیل به آتش کشیده شده بود، همچنان ادامه دارد.

صدها یهودی میانه‌رو با تجمع در تل‌آویو، خواستار مبارزه مقامات رژیم صهیونیستی با اقدامات افراطی و تروریستی شهرک‌نشینان شدند.

تظاهرات‌کنندگان از یک‌ سو خواستار عقب‌نشینی اسرائیل از اراضی اشغال شده فلسطین در سال ۱۹۶۷ بودند و از سوی دیگر از رژیم صهیونیستی خواستند که شهرک‌های یهودی‌نشین ساخته شده در این مناطق را ویران کند.

معترضان همچنین از سکوت و سیاست دوگانه اسرائیل در زمینه اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان انتقاد کردند.