صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۸۹۰۵
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴

شعب خارجی: بیست‌و‌پنجمین همایش شورای عالی امور اسلامی مصر ۳۰ آبان‌ماه سال جاری با موضوع «نوآوری در خطابه دینی»، در این کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی الاهرام، وزارت اوقاف مصر این همایش را با عنوان «دیدگاه امامان جماعت و مبلغان درباره نوآوری در خطابه دینی و تشخیص اندیشه افراطی»  برگزار می‌کند و شرکت در آن برای همه امامان جماعت و مبلغان الازهر آزاد است.
مفهوم و ابزارهای نوآوری در خطابه دینی، نوآوری در خطابه دینی؛ واقعیت و آرمان‌ها، موانع نوآوری در خطابه و ابزارهای رفع آن، دلایل افراط‌گرایی و ابزارهای رفع آن و ابزارهای تشخیص اندیشه افراطی از محورهای مورد بررسی در این همایش است.
بنابر اعلام وزارت اوقاف مصر، شهریورماه سال جاری کارگاهی آموزشی به منظور بررسی مقالات و پژوهش‌هایی که قرار است در همایش بررسی شود، برگزار خواهد شد.