صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۵۱۳۲
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
وزیر اطلاعات افغانستان:

شعب خارجی: عبدالباری جهانی تأکید کرد: افراط‌گرایان از رسانه‌ها استفاده ابزاری می‌کنند و برخی رسانه‌های افغانستان به تبلیغاتی می‌پردازند که به سود پدیده افراط‌گرایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان با بیان اینکه افراط‌گرایان از رسانه‌ها استفاده ابزاری می‌کنند، اظهار کرد: برخی رسانه‌ها در افغانستان خواسته یا ناخواسته به تبلیغاتی می‌پردازند که به سود پدیده افراط‌گرایی و شبکه‌های هراس‌افکنی است.
عبدالباری جهانی که در مراسم افتتاحیه هشتمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در تهران سخن می‌گفت، بیان کرد: مایه افتخار است که امسال هیئتی از افغانستان برای اولین‌بار در اجلاس مجمع عمومی رادیو و تلویزیون‌های اسلامی شرکت کرده است.
وی گفت: من به نمایندگی از کشورم برگزاری این جلسه را گامی مؤثر در تشریک مساعی و تجارب بین کشورهای اسلامی و منطقه می‌دانم.
جهانی تصریح کرد: چندی است که افراط‌گرایی با نام اسلام گره خورده است و جایی که  سخن از وحشت و تروریسم به میان می‌آید، خواهی نخواهی اشاره‌ای به اسلام می‌شود، حال آنکه از سوره کافرون که پیروان مذاهب غیر اسلام حتی بت‌پرستان را در انتخاب دین خود مختار می‌داند و ده‌ها آیه قرآنی، بیانات و اشارات واضحی به اعتدال دارد که نظیر آن در کمتر دینی دیده و شنیده می‌شود.
جهانی تصریح کرد: افراط‌گرایی که خیال می‌شد لانه آن در افغانستان سوزانده و از بین برده خواهد شد، بیرون از مرزهای افغانستان حتی بیرون از مرزهای جهان عرب همه جهان را با ناامنی بی‌سابقه مواجه ساخته است.
وی گفت: طالبان همواره دست به افراط‌گرایی زده و این افراط‌گرایی به دیگر کشورها نیز صادر و موجب شد که یک موج جدید در دنیا ایجاد شود.
وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان تصریح کرد: مطبوعات افغانستان که بعد از سکوت و خفقان دوره طالبان، طعم آزادی را چشیده بودند، در برابر جنایات افراط‌گرایان سکوت نکرده و دست به افشاگری زدند.
جهانی افزود: رسانه‌های افغانستان خفقان را شکستند و در برابر استکبار ایستادگی کرده و تلاش کردند تا هویت واقعی طالبان را برملا کرده و طرفداران این گروه را نیز معرفی کنند.
وی ادامه داد: در این موقعیت بسیاری از رسانه‌ها تحریم شدند و بسیاری از خبرنگاران نیز به شهادت رسیده و تلاش شد تا جلوی صدای آنها گرفته شود.
وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان با تأکید بر اهمیت شناخت افراط‌گرایی گفت: باید این مقوله را شناخته و بدانیم که با افشاگری علیه آنها می‌توانیم به نتیجه مطلوب برسیم و از سوی دیگر جلوی رشد آنها را بگیریم.
عبدالباری جهانی بیان کرد: با توجه به وضعیت ملتهب در عراق، سوریه، پاکستان و افغانستان از کشورهای اسلامی می‌خواهم که با راهکارهای مشخص در تفاهم و همگرایی منطقه‌ای و ساز و کارهای عملی کشورها، جهان را از شر افراط‌گرایی نجات دهند.
وی گفت: افراط‌گرایی و هراس‌افکنی بیگانه با اسلام است و هرگز افراط‌گرایی خوب و بد وجود ندارد. صدای واحد ملت‌های مسلمان جهان و مبارزه واحد مسلمانان دنیا می‌تواند طومار این دشمن بشریت را برچیند.