صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۶۰۵۷
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷

شعب خارجی: انجمن هنرمندان عراق از رایزنی با مجید مجیدی به‌منظور اکران فیلم محمد رسول‌الله(ص) در بغداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی mustaqila.com، انجمن هنرمندان عراق اعلام کرد: رایزنی‌هایی به‌منظور اکران فیلم محمد رسول‌الله(ص) در بغداد با مجید مجیدی، کارگردان ایرانی این فیلم که در جشنواره «مونترال» کانادان به نمایش درآمد، انجام شده است.

فیلم محمد رسول‌الله(ص) داستان زندگی نبی مکرم اسلام(ص) از زمان تولد تا سیزده سالگی را روایت می‌کند و بیش از 400 بازیگر ایرانی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

این فیلم با هزینه‌ای بالغ بر 40 میلیون دلار ساخته شده است و گران‌ترین فیلم تاریخ سینمای کشورمان است.

مجید مجیدی هدف از تولید این فیلم را ایجاد وفاق و وحدت در جهان اسلام عنوان کرد و گفت: به همین دلیل گوشه‌هایی از زندگانی نبی مکرم اسلام(ص) که منجر به اختلاف بین مسلمانان نشود، در این فیلم به تصویر کشیده شده است.