صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۵۶۱۸
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
در آستانه مناسک حج صورت گرفت؛

گروه بین‌الملل: در آستانه آغاز مناسک حج ابراهیمی، 70 هزار نسخه تحریف شده از قرآن کریم در عربستان ضبط و مصادره شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان(واس)، مسئولان مربوطه در عربستان، یک کامیون که حامل حدود ۷۰ هزار نسخه تحریف شده از قرآن کریم برای توزیع میان زائران بیت‌الله الحرام در مکه مکرمه بود را توقیف کردند.
بنابر گزارش مسئولان سعودی، این کامیون 70 هزار نسخه تحریف شده از قرآن را با هدف توزیع در میان حجاج در مناسک حج حمل می‌کرد که بر اساس اطلاعاتی که در اختیار نیروهای امنیتی قرار گرفت، متوقف شد و تمامی این نسخه‌های تحریف شده قرآن ضبط و مصادره شدند.
متهمان این قضیه نیز دستگیر و مورد بازپرسی قرار خواهند گرفت و نسخه‌های قرآنی ضبط شده نیز به وزارت امور اسلامی، اوقاف، تبلیغات و ارشاد اسلامی عربستان تحویل داده خواهند شد.
اواخر مردادماه سال جاری نیز، گشت‌های امنیتی مکه مکرمه با همکاری شعبه وزارت فرهنگ و اطلاع‌رسانی عربستان در این شهر، ۵۶۰۰ نسخه تحریف‌شده وارداتی قرآن را ضبط کردند.
گشت‌های امنیتی مکه مکرمه همچنین، راننده ماشین حامل این نسخه‌های تحریف‌شده از قرآن را که دارای ملیت یکی از کشورهای عربی بود و از جده عازم مکه بود را دستگیر کردند و این راننده متخلف به همراه نسخه‌های تحریف‌شده قرآن به حوزه قضایی و نهادهای مربوطه برای ادامه تحقیقات تحویل داده شدند.