صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۶۷۰۷۸
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۲

گروه سیاسی: وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابراز تسلیت و همدردی با بازماندگان حادثه منا اظهار کرد: علاوه بر تشکیل ستاد ویژه ای در وزارت خارجه، تماس‌های سیاسی فشرده خود را برای تسریع در شناسایی قربانیان و مداوای فوری مجروحان اغاز کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران حادثه منا را به بازماندگان تسلیت گفت.

ظریف در پیام خود آورده است: این حادثه موجی از اندوه را همزمان با عید سعید قربان در کشورهای اسلامی و جمهوری اسلامی ایران به همراه داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابراز تسلیت و همدردی با بازماندگان حادثه منا در جمهوری اسلامی ایران و همه کشورهای اسلامی درگیر این حادثه تلخ و با اشاره به مسئولیت کارگزاران اجرایی عربستان سعودی اظهار کرده است: علاوه بر تشکیل ستاد ویژه در وزارت خارجه، تماس‌های سیاسی فشرده خود را از نیویورک برای تسریع در شناسایی قربانیان و مداوای فوری مجروحان آغاز کرده‌ایم.