صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۸۵۶۴۶
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱

گروه بین‌الملل: «علی جمعه»، مفتی سابق مصر و از علمای الازهر، بار دیگر با حمله به یوسف قرضاوی، وی را شیخ گمراه، کودن و مبتلا به آلزایمر خطاب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه «العالم»، شیخ علی جمعه شامگاه سه‌شنبه در برنامه «والله اعلم» با حمله به قرضاوی گفت: «ای قرضاوی! اگر بخواهیم انتقاد کنیم و یکی از مواد قانون اساسی کشورمان را زیر سؤال ببریم، این کار را با استناد به شریعت اسلامی انجام می‌دهیم و نه به روش گروه تروریستی و جنایتکار اخوان‌المسلمین».
علی جمعه در ادامه کتاب‌های قرضاوی را ناامیدکننده توصیف کرد، چرا که بر اساس تمایلات شخصی خود - و نه آنچه خداوند در قرآن نازل کرده - حلال و حرام را تعیین می‌کند.
مفتی سابق مصر از قرضاوی پرسید: آیا پایگاه‌های آمریکایی در قطر را خداوند نازل کرده؟ آیا دولت قطر که تو خود را به آنان فروختی و به مردم مصر خیانت کردی و کشورت را به خاطر آنها ترک کردی، خداوند نازل کرده است؟
شیخ علی جمعه از علمای اهل سنت الازهر مصر، پیشتر در خطبه‌های نماز جمعه مسجد الرحمة در پورت سعید مصر، ضمن بیان روایتی از رسول گرامی اسلام(ص) پیرامون برخی از مردم آخر الزمان که همچون خوارج از دین خارج می‌شوند، «وهابیت» را مصداق این روایت دانسته و آنها را سگ‌های جهنم نامیده بود.