به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، حجتالاسلام والمسلمین عالمی، نماینده آیتاللهالعظمی محقق کابلی در جمع جوانان عزادار و سینهزن مسجد گولایی مهتاب قلعه غرب کابل، گفت: پیامی که بعد از 14 قرن از قیام امام حسین(ع) میگیریم این است که جوانان نسبت به دین سست و بیتوجه نباشند.
وی خطاب به عزداران حسینی بیان کرد: پیام عاشورا برای شما جوانان این است که باید دیندار باشید و معارف دینی خویش را تقویت کنید.
عالمی گفت: امام حسین(ع) همراه جوانان بنیهاشم برای بقای دین و تقویت معارف دینی، جان خویش را فدا کردند تا نسلهای آینده دینمدار پرورش پیدا کنند.
نماینده آیتاللهالعظمی محقق کابلی اظهار کرد: در قدم اول، آموزش دین از مسئولیتهای اساسی جوانان و والدین بوده و جوانان مکلف هستند در ابتدا عقاید خود را محکم کرده و بعد دنبال علم دیگری بروند.