صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۹۳۵۹۵
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵

شعب خارجی: اسقف مارکوس بوسل با اشاره به تداوم گفت‌وگوهای دینی بین ایران و سوئیس، گفت: در کنفرانس اسقفان سوئیس یک مجمع اسلامی به منظور شناخت مسلمانان ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اسقف مارکوس بوسل، رئیس کنفرانس اسقفان سوئیس، در شهر سنت گالن این کشور دیدار و بر مؤثر بودن گفت‌وگوهای دینی و تداوم آنها تأکید کردند.

در این دیدار اسقف مارکوس بوسل، رئیس کنفرانس اسقفان سوئیس از شهر سنت گالن به‌عنوان یک مرکز مهم فرهنگی در شرق سوئیس یاد کرد که در یونسکو نیز به ثبت رسیده است.

وی گفت: اسم این شهر به نام قدیس سنت گالن نامگذاری شده و تنها کانتون سوئیس است که نام مذهبی دارد و به همین دلیل این شهر را مقدس می‌دانیم.

رئیس کنفرانس اسقفان سوئیس در پایان سخنان خود با اشاره به انجام گفت‌وگوهای دینی بین ایران و سوئیس، گفت: گفت‌وگو نکته‌ای مهم و عاملی برای شناخت یکدیگر است که باید با صداقت و یادگیری همراه باشد. بر همین اساس در کنفرانس اسقفان، یک مجمع اسلامی به منظور شناخت مسلمانان ایجاد شده است.

در ادامه ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنانی اظهار کرد: متأسفانه امروز، افرادی وظیفه شناساندن دین را به عهده گرفته‌اند که صلاحیت آن را ندارند و به جای معرفی چهره واقعی ادیان، چهره‌هایی که در ذهن پرورانده‌اند را به نمایش می‌گذارند و این خشونت‌ها توسط آنان در حال اتفاق است.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: شاید 20 سال پیش چنین گفت‌وگوهایی را ضروری تلقی می‌کردیم؛ اما امروز یک نیاز است.

وی ادامه داد: دنیا به سمت بازگشت به قهقرا در حال حرکت است. جهان با سرعت بسیار به سمت یک فروپاشی معنوی می‌رود و اگر رهبران ادیان تفاهم بیشتری را ایجاد نکنند؛ ممکن است نتوانند مانع این اتفاق شوند.

ابراهیمی‌ترکمان در پایان سخنان خود گفت: هر کدام از ما باید سهم خود را در ایجاد گفت‌وگو ایفا کنیم؛ زیرا این گفت‌وگوها پیروان ادیان را بیش از پیش با هم آشنا می‌کند.