صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۴۲۳۸
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱

گروه بین‌الملل: نسخه‌ای نفیس و نادر از قرآن کریم که شامل ۳۰۰ صفحه است، به کتابخانه مسجدالنبی(ص) اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «alapn.com»، این نسخه قرآن نفیس و دست‌نویس که شامل ۳۰۰ صفحه تزئین و تذهیب‌کاری شده است، به کتابخانه مسجدالنبی(ص) اهدا شد.
این نسخه نفیس قرآن که در ابعاد 61.5 در 42.5 سانتی‌متر تدوین شده، از سوی «عبدالرحمن السدیس»، رئیس کل امور مسجد الحرام و مسجدالنبی(ص) به  این کتابخانه اهدا شده است.
هدف از نمایش این نسخه برای بازدیدکنندگان این کتابخانه و عامه مردم، تبیین میزان اهتمام و عنایت مسلمانان به قرآن در دوره‌ها و قرون مختلف است.
این نسخه خطی و دست‌نویس قرآن به خط «محقق»(از شیوه‌های مهم خوشنویسی اسلامی و از جمله خطوط ششگانه است که ابداع یا سامان‌دادن آن‌ها را به ابن مقله نسبت داده‌اند) و «ریحان»( سبکی از خوشنویسی به خط عربی ـ فارسی است که مشتق از خط محقق است) تدوین شده است و از شاهکارهای بزرگ هنری به‌شمار می‌رود.
هنر تذهیب (نقش‌های بدیع و زیبای اسلامی) متنوعی در صفحات این نسخه نفیس قرآن به کار رفته است.
این تنوع تزئینی و تذهیبی در تمامی صفحات این نسخه خطی قرآن از جمله عناوین سوره‌ها و علامت‌های احزاب به کار رفته است.