صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۴۶۲۱۵
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
مرتضی اشراقی در غرفه ایکنا/

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین اشراقی با حضور در غرفه ایکنا مستقر در بیست‌ویکمین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: خبرنگارانی که در حوزه قرآن فعالیت دارند باید در تمامی زمینه‌ها بیش از دیگران اخلاق را رعایت کنند و قرآن را سرلوحه کار خبری خود قرار دهند.

‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی اشراقی، فرزند آیت‌الله اشراقی و نوه حضرت امام خمینی(ره) با حضور در بیست‌ویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها از غرفه ایکنا بازدید کرد.

اشراقی در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران این خبرگزاری، قرآن را بالاترین کتابی جهان هستی توصیف کرد و گفت: خبرنگارانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند باید قدر این موقعیت حساس را بدانند.

وی افزود: رفتار و کردار خبرنگاران این مجموعه باید با سایر خبرنگارها به دلیل موقعیتی که دارند، فرق کند؛ باید در تمامی زمینه‌ها بیش از دیگران اخلاق را رعایت کنند و قرآن را سرلوحه کار خبری خود قرار دهند.

نوه بنیانگذار کبیر انقلاب در مورد فعالیت‌های خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نیز گفت: من ایکنا را می‌بینم؛ مجموعه خوبی است که کارهای خوبی انجام داده و امیدوارم با به کارگیری متخصصان این حوزه، قوی‌‌تر عمل کند.

وی همچنین از جمع‌آوری آثار قرآنی آیت‌الله اشراقی خبر داد.