صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۵۶۶۲۶
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲

شعب خارجی: مراسم «آشنایی کودکان با فرهنگ، علم، دین و هنر ادیان مختلف» در شهر کرابی تایلند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم «آشنایی کودکان با فرهنگ، علم، دین و هنر ادیان مختلف» از سوی وزیر فرهنگ تایلند در شهر کرابی در جنوب این کشور برگزار شد.

این مراسم با هدف ایجاد تفاهم و آشنایی بیشتر میان ادیان مختلف موجود در تایلند برگزار شد تا کودکان از اوایل کودکی، تفاهم و همزیستی میان ادیان در یک جامعه را درک کنند.

در این مراسم از تمامی ادیان موجود در تایلند دعوت به عمل آمد تا فرهنگ، علم، دین، آئین و مذهب و هنر خود را برای کودکان معرفی و بازگو کنند.

در این مراسم تمامی مدارس شهر کرابی حضور پیدا کردند و در قالب نمایش، تئاتر و اجرای برنامه‌های زنده موسیقی سنتی، مطالب و مفاهیم فرهنگی، مذهبی و آئینی خود را بیان کردند که بسیار مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.