صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۰۹۶۳
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان، اهم برنامه‌‌های این اتحادیه را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در راستای پیشنهاد اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور مبنی بر حمایت از طرح‌های قرآنی، خاکساری‌هرندی،  مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان، 10 طرح قابل اجرا در استان اصفهان را به اتحادیه کشوری پیشنهاد کرد که در صورت حمایت لازم، قابل اجرا در باقیمانده سال 94 است.

عناوین طرح‌ها به شرح ذیل است:

1- برگزاری نمایشگاه دائمی دستاوردهای مؤسسات و مراکز قرآنی در محل اتحادیه

2- برگزاری دوره‌های آموزشی مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی ـ شهری و روستایی با رویکرد جدید

3- برگزاری جلسات هم‌اندیشی مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی در 24 شهرستان تابعه استان اصفهان به صورت جداگانه و با حضور مسئولین مرتبط در هر منطقه و شهرستان

4- برگزاری مسابقه مفلحون 2 ویژه روستاها و روستاییان استان اصفهان با هدف شناسایی استعدادها و شاخصین قرآنی روستاها

5- بازرسی و بازدید کلیه خانه‌های قرآنی و تشکیل شناسنامه و خانه قرآنی به‌صورت اصولی

6- بازرسی و بازدید عمقی کلیه مؤسسات قرآنی و تهیه شناسنامه جامع مؤسسات

7- تکمیل بانک اطلاعات جامع قرآنی و اطلس قرآنی استان اصفهان با همکاری اتحادیه کشوری

8- برگزاری اولین همایش شناسائی و تجلیل قرآنیان خلاق و کارآفرین در عرصه‌های ورزش، هنری، علمی، کارآفرینی و ...

9- تهیه نرم افزار خدمات داخلی اتحادیه به نحوی که خدمات ارائه شده از طریف اتحادیه به هر مؤسسه یا خانه قرآنی به‌صورت جداگانه قابل ارزیابی مستمر باشد.

10- برگزاری اولین جشنواره ورزشی فرهنگی قرآنیان مابین کلیه مؤسسات و خانه‌های قرآنی با هدف رقابت سازنده، انگیزه و شادابی بیشتر

گفتنی است؛ در صورت اجراء و تحقق این طرح‌ها، جهش قابل ملاحظه ای در توسعه فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه در بخش تبلیغ و ترویج حاصل خواهد شد.

همکاری و تعامل سازنده دفتر تبلیغات اسلامی و مؤسسات قرآنی استان اصفهان

در جهت ارتباط بیشتر، بین اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان با ادارات و سازمان‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دو طرف، تفاهمنامه‌ای با دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان منعقد شد.

حسین خاکساری‌هرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان ضمن بیان این مطلب افزود: اداره‌کل تبلیغات اسلامی با توجه به سنخیت مأموریت‌های دینی ـ قرآنی خود با فعالیت‌های مؤسسات قرآنی می‌تواند در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و علوم اهل بیت(ع) نقش مؤثری ایفاد کند که در این خصوص با توجه به این تعاملات، در تفاهمنامه منعقده به چند نکته اشاره شده که عبارتند از:

1- همکاری در جهت اعزام مبلغان متخصص به مؤسسات و مراکز آموزشی تحت پوشش آنان

2- همکاری در معرفی اساتید و مشاوره درخصوص آموزش زبان عربی در مؤسسات و مراکز قرآنی

3- همکاری در‌خصوص اعزام مبلغ کودک و اجرا توسط روحانیون آشنا به طرح کودک با همکاری ویژه با مراکز آموزشی مؤسسات از قبیل مهدکودک‌ها و مدارس قرآنی

4- همکاری در‌خصوص برگزاری دوره‌های ویژه آموزشی و تربیت مربی در همه حوزه‌ها به‌ویژه در زمینه فرق و ادیان و فرقه‌های نوظهور و اعطای گواهینامه مشترک در این زمینه

5- همکاری در تأمین اساتید و کمک در‌خصوص مراکز مشاوره وابسته به مؤسسات قرآنی و گسترش رفتار قرآنی

خاکساری افزود: اتحادیه هم متعهد شد در‌خصوص در اختیار گزاردن تجربیات خود به‌ویژه با استفاده از ظرفیت‌های مؤسسات قرآنی به دفتر تبلیغات هماهنگی و همکاری لازم را بعمل آورد. همچنین ارتباط مستقیم با دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مؤسسات به‌عنوان حلقه واسط توسط اتحادیه اقدام شود.

همکاری دوسویه مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه و اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان

با عنایت به لزوم همکاری بیشتر در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و علوم اهل بیت‌(ع) و استفاده از ابزار و امکانات روز، تفاهمنامه‌ای فی‌مابین مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه و اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ‌ مردمی استان اصفهان منعقد شد.

خاکساری‌هرندی ضمن اعلام این خبر افزود: مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان توانسته آثار بسیار فاخر حتی در گستره کشوری و در زمینه‌های فعالیت‌های قرآنی و معارف اهل بیت(ع) تولید کند که این آثار و فعالیت‌ها در بسیاری از موارد جهت مؤسسات قرآنی بسیار کارگشا است.

نکات اشاره شده در تفاهمنامه به شرح ذیل است:

1- در جهت تولید محصولات فاخر، تألیفی، صوتی ـ تصویری و نرم‌افزاری به‌صورت مشترک، از امکانات مرکز رایانه از جمله استودیو صوت و فیلم آن مرکز که از بهترین و مدرنترین امکانات است، به‌صورت رایگان بهره‌برداری و استفاده شود.

2- مقرر شد محصولات نرم‌افزاری و سایر محصولات آن مرکز با تخفیف 35 تا 50 درصد در اختیار مراکز قرآنی قرار گیرد

3- مقرر شد در جهت استفاده از دیتاسنتر مرکز رایانه جهت پشتیبانی از اتحادیه اقدام شود

4- مقرر شد درخصوص ساخت کلیپ و ضبط گزارش فعالیت اتحادیه از سوی مرکز رایانه همکاری لازم بعمل آید

همچنین اتحادیه متعهد شد، مرکز تحقیقات رایانه‌ای و محصولات آن را به مؤسسات قرآنی عضو معرفی کند. همچنین جهت معرفی فعالان، اساتید و داوران خبره به مرکز رایانه ای از سوی اتحادیه همکاری لازم بعمل آید.

گفتنی است؛ بزودی جلسه‌ای با حضور مدیران مؤسسات قرآنی در مرکز تحقیقات رایانه‌ای حوزه علمیه برگزار و از نزدیک مؤسسات با فعالیت‌های این مرکز مهم و پویا آشنا خواهند شد.