صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۶۶۴۳۴
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹

گروه بین‌الملل: رقابت شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان، دیروز، 20 دی‌ماه، پایان یافت.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، احمد هاشم احمد،‌ عضو کمیته برگزارکننده هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان «جایزه خارطوم» با بیان این که رقابت‌ شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف این مسابقات دیروز به کار خود پایان داد، گفت: مراسم نهایی و اختتامیه این مسابقات، روز چهارشنبه، 23 دی‌ماه، با حضور
عمر حسن البشیر، رئیس‌جمهور سودان برگزار خواهد شد.

وی در ادامه به برنامه‌های جانبی این دوره از مسابقات اشاره و عنوان کرد: در حاشیه این مسابقات، دوره‌ آموزشی در زمینه مهارت‌های داوری در مسابقات قرآن ویژه داوران عضو انجمن قرآن سودان توسط شیخ محمد فهد خاروف، داور سوری برگزار شد.

احمد هاشم احمد بیان کرد: شیخ عبدالرشید صوفی، از قاریان و پژوهشگران قطری نیز در حاشیه هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان، در  مساجد شهر خارطوم به تلاوت آیات قرآن پرداخت و همچنین، در مساجد و دانشگاه‌های این شهر با موضوعات قرآنی سخنرانی کرد.

وی افزود: حضور اعضای کمیته داوران و متسابقین در ضیافت شام بازرگانان و تجار سودانی از دیگر برنامه‌های جانبی این دوره از مسابقات بود.

عضو کمیته برگزارکننده هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن سودان در پایان عنوان کرد: مراسم نهایی و اختتامیه این دوره از مسابقات، روز چهارشنبه، 23 دی‌ماه ساعت 19 به وقت محلی با حضور رئیس‌جمهور سودان در سالن اجتماعات «الصداقة»(دوستی) شهر خارطوم برگزار خواهد شد. 

یادآور می‌شود، هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ، تجوید و تفسیر قرآن سودان روز چهارشنبه، 16 دی‌ماه، در شهر خارطوم آغاز شد و «علي اسدی صیفار»، حافظ کل قرآن کشورمان، نماینده جمهوری اسلامی ایران در این دوره از مسابقات است.

این مسابقات در سه رشته برگزار شد که رشته نخست شامل حفظ کامل قرآن با تفسیر واژگان جزء 24 قرآن بود و با مشارکت نمایندگان پنجاه کشور در بخش آقایان برگزار شد.

رشته دوم این مسابقات شامل حفظ کامل قرآن ویژه بانوان بود که با حضور نمایندگان 21 کشور آفریقایی برگزار شد. در رشته حفظ سه جزء قرآن با تجوید و حسن ادا نیز به عنوان رشته سوم رقابت‌ها نمایندگان 10 کشور غیراسلامی حضور یافتند.