صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۱۳۱۶
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۳
ظهر امروز صورت گرفت؛

گروه دانشگاه: کتاب «روایت قرآنی از بانوان» اثری جدید از مجموعه کتب قابی از چهره‌های قرآنی محصول مدرسه دانشجویی حمد دانشگاه تهران امروز رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، برنامه رونمایی از کتاب «روایت قرآنی از بانوان» اثری جدید از مجموعه کتب قابی از چهره‌های قرآنی محصول مدرسه دانشجویی حمد دانشگاه تهران ظهر امروز، 10 بهمن‌ماه در مدرسه دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.
پیش از این برنامه، جلسه تدبر در خطبه فدکیه، با سخنرانی اخوت، مدیر مدرسه دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.
در مراسم رونمایی از کتاب «روایت قرآنی از بانوان» که با حضور یکصد تن از اساتید و فعالان قرآنی برگزار شد، کاظم حاجی رجب‌علی، مؤلف این اثر، اظهار کرد: عنوان کلی این آثار، «قابی از چهره‌های قرآنی» است که در آینده بحث انبیا، مؤمنین و چهره‌های منفی را با رویکرد خاصی خواهیم داشت.
وی با اشاره به کتاب «روایت قرآنی از بانوان» که اثر مشترک وی و نفیسه قائینی است، افزود: نوع زاویه این کتاب خیلی مناسب است، داستان‌نویسی، ادبیات و تکنیک‌های آن نظیر فیلم‌برداری از یک رویداد است و به اصل شاخص‌های شخصیتی بانوان قرآنی اشاره شده است.
رجب‌علی ادامه داد: کتاب غیر از اینکه کاربرد عام دارد کاربرد ثانویه هم دارد و هر کس بخواهد راجع به شخصیت بانوان در قرآن بداند این اثر ظرافت‌هایی دارد که برای مباحث هنر، ادب و رسانه مناسب است.
وی افزود: این کتاب‌ها، کتاب‌های عمومی محسوب می‌شوند و ما چون در بحث هنر، ادبیات و رسانه به‌دنبال علمی هستیم که تدبر در قرآن را با این موضوع ارتباط دهد، نگاه درسی هم به آن کتاب داریم. برای کسانی که دوست دارند این چهره‌ها را بشناسند، کتاب عمومی است.
مدیر مدرسه دانشجویی حمد اظهار کرد: با گسترش اطلاع‌رسانی برای هر کدام از کتاب‌هایی که منتشر می‌شود، امکان رسیدن کتاب به اهل آن را خواهیم داشت.
رجب‌علی گفت: این کتاب، راجع به چهره‌های قرآنی نوشته شده، کتاب به حضرت هاجر(س) و حضرت فاطمه بنت اسد(س) مادر 12 امام(ع) تقدیم شده است، وجوه هنری روایت در این اثر برداشت شده و در پایان نیز در مورد اینکه حضرت فاطمه(س) شاخصی برای انقلاب حضرت مهدی(عج) است توضیحاتی ارائه شده است.
وی با اشاره به یکی از ویژگی‌های این اثر، بیان کرد: در ابتدای هر فصل، یک داستانک در وجه حضرت زهرا(س) نوشته شد که زاویه آن داستان منطبق بر زاویه شاخص شخصیتی بانویی است که در مورد او صحبت می‌شود. هر کدام از بانوان قرآنی وجهی از شخصیت حضرت زهرا(س) را به ما معرفی کرده‌اند.
نفیسه قائینی، مؤلف دیگر اثر در ادامه عنوان کرد: مبنای نگارش این کتاب، روایتی از پیامبر(ص) درباره فضائل حضرت زهرا(س) است و همچنین شاخصه‌هایی از قرآن در آن اشاره شده است.
وی بیان کرد: ساختار کلی که در نظر داشتیم نزدیک شدن به شخصیت‌های قرآنی بود که همه مثبت هستند، تصمیم گرفتیم که زوایای مختلف شخصیتی حضرت زهرا(س) را در این کتاب داشته باشیم و قدم‌های کوچکی در این زمینه برداشتیم.