صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۲۳۰۱
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
به مناسبت دهه فجر؛

گروه حوزه های علمیه: حوزه علمیه مروی به مناسبت دهه فجر اقدام به برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع «تمدن سازی و انقلاب اسلامی» و سه برنامه دیگر کرده است.

 مسئول روابط عمومی حوزه علمیه مروی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از برگزاری چهار ویژه برنامه با موضوع انقلاب اسلامی در ایام الله دهه فجر خبر داد.
حجت الاسلام رضایی با بیان اینکه این ویژه برنامه ها در قالب «کرسی آزاداندیشی» «مسابقه عکاسی» « مسابقه کتابخوانی» و « برگزاری نمایشگاه» اجرا می شود گفت: بین طلاب مدارس تابعه حوزه علمیه مروی فراخوانی اعلام شده است تا در کرسی آزاداندیشی با موضوع تمدن سازی و انقلاب اسلامی شرکت کرده و در حضور اساتید از نظریات خود دفاع کنند.
وی همچنین برگزاری دو مسابقه عکاسی با تلفن همراه و کتابخوانی با موضوع انقلاب اسلامی را به عنوان فعالیتهای دیگر این حوزه علمیه مروی در دهه فجر اعلام کرد و گفت: این مسابقات در بین همه طلاب مدارس تابعه حوزه علمیه مروی برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
مسئول روابط عمومی حوزه علمیه مروی در پایان اظهار داشت: در سه مدرسه علمیه مروی، قنبرعلی‌خان و معمار نمایشگاه‌های پوستر انقلاب اسلامی برپا می شود و از طلاب و روحانیون خواسته می‌شود تا در حاشیه این نمایشگاه به بیان دیدگاه‌ها و ایده‌های برداشتی خود بپردازند.