صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۷۵۴۳۸
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
وزیر امور دینی خواستار شد؛

گروه بین‌الملل: «محمد خلیل»، وزیر امور دینی تونس، برنامه‌ریزی برای تربیت 100 هزار شهروند حافظ قرآن طی سه سال در این کشور را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «tunisien.tn»، محمد خلیل، وزیر امور دینی تونس، دیروز، 24 بهمن‌ماه، در دیدار با «محمد مشفر»، رئیس انجمن ملی قرآن تونس و اعضای هیئت مدیره این انجمن، برنامه‌ریزی برای آموزش حفظ قرآن به 100 هزار شهروند در طول سه سال در این کشور را خواستار شد.

وی گفت: مدت این طرح تربیتی باید سه سال باشد و وزارت امور دینی تونس همه‌ امکانات لازم مادی و انسانی را برای اجرای این برنامه در اختیار این انجمن خواهد گذاشت.

محمد خلیل در ادامه تصریح کرد: وزارت امور دینی تونس از تلاش‌های انجمن ملی قرآن این کشور در مسیر آموزش حفظ قرآن و گسترش فرهنگ قرآنی در این کشور حمایت می‌کند.

بر اساس این گزارش، در این دیدار، «محمد مشفر»، رئیس انجمن ملی قرآن تونس نیز گزارشی از فعالیت‌های این انجمن و مشکلات و چالش‌هایی که در اجرای برنامه‌های قرآنی و آموزشی خود با آن مواجه هست، ارائه داد.