صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۸۵۷۵۹
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴

گروه بین‌الملل: اداره دینی مسلمانان جمهوری تاتارستان در فدراسیون روسیه به تازگی کتاب «داعش؛ ارتش شیطان» را به دو زبان روسی و تاتاری منتشر کرده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در مسکو، هدف از تألیف کتاب مطلع ساختن امت اسلامی از ابزارها و تبلیغاتی است که تروریست‌ها به کار می‌گیرند.
 
این کتاب به امت اسلامی روسیه می‌گوید که شر و ناپاکی حتی اگر خود را به اسلام نسبت دهد، با اعتقادات اسلام و مسلمانان فرسنگ‌ها فاصله دارد. بنابراین به جای کمک به این ناپاکی، باید از قدرت اتحاد در مقابله با آن بهره گرفت.
 
کامل سمیع‌اللین، مفتی جمهوری تاتارستان درباره هدف از نگارش این کتاب می‌گوید: ما تصمیم گرفتیم درباره ماهیت سیاه داعش مطلبی بنویسیم و سعی کردیم حقایق را به همان شکل که وجود دارد مطرح ساخته و برای مردم توضیح بدهیم که خرابکاری، خشونت و کشتار هیچ ارتباطی با اسلام ندارد. ما به شکلی قابل فهم و روشن در این کتاب آورده‌ایم که تروریست‌ها و قاتلان «سربازان شریعت» نیستند؛ بلکه گمراهانی هستند که هیچ شناختی از اسلام و خود ندارند.

در این کتاب به تاریخ اسلام اشاره شده و اینکه اولین گروه داعش یا همان خوارج در سال‌های حکومت علی بن ابوطالب(ع) شکل گرفتند.
 
دلیل اصلی گمراهی این افراد ناآگاهی از ماهیت اسلام است. پیامبر خدا(ص) این افراد را بدترین مخلوقات می‌نامید.

در کتاب «الفتان» اثر شیخ نعیم بن‌حماد روایتی به نقل از علی بن ابوطالب(ع) آمده که در همان زمان نسبت به ظهور «ارتش شیطان» هشدار داده است.
 
در این روایت چنین آمده است: «زمانی که پرچم سیاه را مشاهده کردید، خود را به زمین انداخته دست و پای خود را نجنبانید. سپس انسان‌های ضعیفی خواهند آمد که هیچ کس به آنها بهایی نمی‌دهد. قلب آنها سیاه همچون آهن است و ادعای «حکومت» خواهند کرد. آنها به وعده خود پایبند نیستند و به عهد خود وفا نمی‌کنند. آنها ادعای حق دارند؛ اما خود از آن پیروی نمی‌کنند. آنها یکدیگر را با القاب صدا می‌کنند و نام شهرها را بر خود می‌نهند. موی آنها بلند همچون زنان است. سپس بین آنها تفرقه خواهد افتاد و خداوند حقیقت را به آنان که بخواهند نشان می‌دهد».
 
مؤلف در کتاب اشاره می‌کند که پیامبر اسلام (ص) هشدار داده است که مسلمانان در همه دوران به گمراهی می‌افتند. او می‌دانست که شر و ناپاکی امتش را تهدید می‌کند، به همین خاطر باید به گونه‌ای رفتار کنیم که در دام گمراهی و کفر نیفتیم.
 
کامل سمیع‌اللین در پایان آرزو می‌کند که این کتاب راهگشای گمراهان باشد.