صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۰۵۲۵
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱

گروه بین‌الملل: مراسم تجلیل از بانوان برگزیده نوزدهمین دوره مسابقات سراسری حفظ قرآن «الخرافی» کویت، دیروز، 31 فروردین‌ماه، برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه کویتی «الرأی»، حدود 2000 نفر در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری حفظ قرآن «محمد عبدالمحسن الخرافی» ویژه بانوان که به صورت سالانه برگزار می‌شود، حضور یافتند که در پایان از  105 تن به‌عنوان نفرات برگزیده تجلیل شد.

«فایزه الخرافی» مدیر سابق دانشگاه کویت، طی نشستی خبری در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان این مسابقات، بر اهمیت نقش رقابت‌های قرآنی در تهذیب اخلاق و تزکیه نفس تأکید کرد و گفت: «رقابت‌های قرآنی تأثیر زیادی در تحکیم پیوندهای محبت و برادری میان مسلمانان و احیای روحیه همبستگی میان آن‌ها دارد».

وی در ادامه بر ضرورت تشویق نوجوانان و نونهالان برای شرکت در مسابقات قرآنی تأکید و اظهار کرد: حفظ قرآن در سنین پایین بسیار آسان‌تر است و افراد در این سن، توانایی بالایی در گیرایی مطالب و بازیابی آن دارند.

فایزه الخرافی گفت: مسابقات قرآن بهترین ابزار برای توسعه روحیه رقابت، ارتقای سطح حفظ و تلاوت افراد و تربیت شمار زیادی از حافظان قرآنی ممتاز محسوب می‌شود.

وی افزود: در این مسابقات، افرادی از گروه‌های سنی مختلف از جمله نونهالان و نوجوانان، اعضای انجمن روشندلان کویت، باشگاه ورزشی ویژه معلولان در کویت و باشگاه ورزشی ویژه ناشنوایان و بانوان حضور داشتند و کسب برخی رتبه‌های ممتاز توسط افراد معلول، افتخار بزرگی برای جامعه کویت به شمار می‌رود.

الخرافی بیان کرد: ایده برگزاری این مسابقات در سال 1997 میلادی توسط «جاسم الخرافی»، رئیس سابق مجلس «الأمة» کویت ارائه شد و پس از آن مسئولان «بیت القرآن» کویت با همکاری بسیاری از انجمن‌های دولتی و خصوصی و مؤسسات مختلف، این مسابقات را برگزار کردند.

وی در پایان با اشاره به این که در این مسابقات علاوه بر شهروندان کویتی، افرادی از ملیت‌های مختلف که مقیم این کشور هستند نیز حضور می‌یابند، گفت: در حقیقت این مسابقات بیشتر از آن که یک رقابت ملی باشد، یک مسابقه بین‌المللی است؛ چرا که در رقابت‌های امسال افرادی از 45 ملیت حضور داشتند.