صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۴۹۲۹۱۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۵
امام جماعت اهل تسنن هند:

گروه بین‌الملل: امام جماعت مسجد «مکه» در حیدرآباد و چهره سرشناس اهل تسنن دلیل آنچه در دوران معاصر بر مسلمانان می‌گذرد را دوری آنان از خط مشی پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت(ع) عنوان کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «شبکه جهانی الکفیل»، شیخ «حافظ محمد عثمان»، روحانی سرشناس اهل تسنن و امام جماعت مسجد «مکه» حیدرآباد که بزرگترین مسجد جنوب هند به‌شمار می‌رود طی سخنانی در چهارمین جشنواره بین‌المللی امیرالمؤمنین (ع) با بیان این مطلب گفت:
پیامبر اسلام (ص) در احادیث بی‌شماری از جمله «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» و«أنا مدینة العلم وعلی بابها» به جایگاه والای امام علی (ع) اشاره کرده است.

عثمان افزود: سخنان رسول خدا (ص) درباره امام علی (ع) ناشی از اراده شخص پیامبر (ص) نبوده‌ بلکه دستور و تکلیف الهی بوده است.

وی تصریح کرد: خداوند پیامبر (ص) را به مهاجرت از مکه مکرمه به مدینه منوره امر فرمود و پیامبر (ص) به پسر عموی خویش (امام علی (ع)) امر کرد تا در شب هجرت، در بستر ایشان بماند؛ این یک دستور الهی بود که پس از عجز جبرائیل و میکائیل از انجام آن، پیامبر (ص) آن را به امام علی (ع) محول کرد و وی نیز این تکلیف را انجام داد.

امام جماعت مسجد مکه سپس به حدیث نبوی «الناس من شجر شتی، و خلقت أنا و علی من شجرة واحدة» (مردم از درختهای مختلف آفریده شده‌اند ولی من و علی از یک درخت آفریده شده‌ایم) اشاره و به حاضران توصیه کرد تا راه امام علی(ع) و ائمه پس از ایشان را در پیش بگیرند؛ راه امام علی (ع) همان راه رسول‌الله (ص) است و راه رسول‌الله (ص) همان راه و مشی الهی است.

شیخ حافظ عثمان در پایان به وضعیت هرج و مرج در جهان اسلام اشاره و خاطرنشان کرد: کشتارها و اعمال تروریستی که امروزه در جوامع اسلامی شاهد آن هستیم به دلیل دوری از راه امام علی (ع) و فرزندان ایشان است.

گفتنی است، چهارمین جشنواره فرهنگی امیرالمؤمنین(ع) با شعار «مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ الرَّسُولِ وَبَابُ حِكْمَتِهِ»(امیرالمؤمنین(ع)؛ مخزن علم رسول و دروازه حکمت ایشان) از عصر روز جمعه، سوم اردیبهشت‌ماه، در شهر «بنگلور» هند آغاز شد و به مدت چهار روز ادامه داشت.

این جشنواره با همکاری آستان‌های مقدس حضرت عباس (ع)، امام حسین(ع) و کاظمین برای چهارمین سال متوالی برگزار شد.