صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۱۲۱۰۰
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹

گروه بین‌الملل: رسانه‌های پاکستان از احتمال اعطای سهمیه زائران ایرانی حج تمتع امسال به مسلمانان پاکستان خبر دادند.


به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از نمایندگی فرهنگی ایران در پیشاور پاكستان، مقامات عربستان سعودی به احتمال زیاد سهمیه حجاج ایرانی را به پاکستانی‌ها می‌دهند.
یک تلویزیون خصوصی پاکستان گزارش داده است که به علت تنش میان سعودی و ایران و نبودن روابط دیپلماتیک دو کشور، دولت سعودی برگزاری مراسم حج ایرانیان را ممنوع اعلام کرده و این احتمال قوی وجود دارد که سهمیه حجاج ایرانی را به پاکستان بدهد.
با وجود تأکید مقامات سعودی بر رعایت سهمیه مصوب در نشست کشورهای اسلامی، برخی کشورها بیشتر از سقف مصوب، سهمیه دریافت کرده‌اند مانند برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که متحد عربستان هستند.
روزنامه پاكستانی آج نیز اعلام کرد: جمیل خیر بهارم از مسئولان دولت مالزی خواستار افزایش بیشتر سهمیه حجاج کشورش در مراسم حج امسال شده بود.
به گفته وی، در توافقی که با مسئولان حج و زیارت عربستان صورت گرفته است؛ امسال 28 هزار حاجی از کوالالامپور برای انجام حج تمتع عازم عربستان سعودی می‌شوند.
این روزنامه در پایان نوشت: عربستان هنوز نتوانسته است به جای سهمیه حجاج ایرانی ظرفیت‌های خالی حج امسال را تأمین کند.