صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۲۳۱۸۳
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰

گروه بین‌الملل: سمینار سالانه «آگاهی‌بخشی نسبت به قتل‌عام مسلمانان میانمار» به همت انجمن مسلمانان آمریکا و با همکاری جمعی از فعالان این کشور در شهر «لس‌آنجلس» برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اسلامی(اینا)، در این سمینار، «مونگ زارنی»، پژوهشگر کشور میانمار، «شوی مونگ»، عضو مسلمان سابق پارلمان این کشور و برخی مقامات و مسئولان دیگر حضور داشتند.
بنابراین گزارش، سخنرانان سمینار درباره وقوع نسل‌کشی علیه مسلمانان میانمار به‌ویژه اقلیت مسلمان روهینگیا که روزانه به خاطر دین و پیشینه اعتقادی خود در معرض آزار و اذیت‌ و ظلم و ستم قرار می‌گیرند، سخنرانی کردند.
شوی مونگ، عضو مسلمان سابق پارلمان میانمار در این سمینار به تبیین پیشینه تاریخی مسلمانان روهینگیا در کشور میانمار پرداخت و اطلاعاتی ارائه داد که بر وقوع نسل‌کشی در میانمار و آنچه که دولت کنونی میانمار علیه مسلمانان انجام می‌دهد، تاکید می‌کند.
پروفسور «گرگ استنتن»، شهردار «فینیکس» آمریکا، نیز از طریق ویدئو کنفرانس در این سمینار سخنرانی کرد و گفت: آنچه علیه اقلیت مسلمان روهینگیا رخ می‌دهد، به مثابه نسل‌کشی است و قانون شهروندی در میانمار که از سال 1982 میلادی وضع شد به ابزاری برای نسل‌کشی مسلمانان تبدیل شد.
«توماس اوجا کوینتانا»، گزارشگر سابق حقوق بشر سازمان ملل در میانمار نیز ضمن سخنانی در این سمینار تصریح کرد:  وضعیت اقلیت مسلمان روهینگیا در ایالت «آراکان» هر روز وخیم‌تر می‌شود و مسلمانان روهینگیا به دلیل ممانعت دولت میانمار از ورود سازمان‌های بین‌المللی بهداشتی به این کشور از نیازهای اولیه و مراقبت‌های بهداشتی محروم هستند.
کوینتانا در پایان سخنان بر ضرورت اعمال فشار دولت کنونی میانمار برای احقاق حقوق اقلیت روهینگیا و به رسمیت شناختن آن‌ها به عنوان شهروندان اصیل این کشور تأکید کرد.